,, ,

Küçük Deniz Kızı Filminin Konusu Nedir

Tv-Dünyası 18.07.2023 - 13:31, Güncelleme: 18.07.2023 - 13:31 4575+ kez okundu.
 

Küçük Deniz Kızı Filminin Konusu Nedir

Küçük Deniz Kızı Filminin Konusu Nedir
Küçük Deniz Kızı Filminin Konusu, insan olmak isteyen küçük bir deniz kızının yaşadığı deniz altı macerası ve duygusal hikayesidir. Film, Walt Disney Animasyon Klasiklerinin 28. filmidir ve 1989 yılında gösterime girmiştir. Filmde Ariel adlı deniz kızı, Prens Eric’e aşık olur ve onunla birlikte olabilmek için kötü cadı Ursula ile bir anlaşma yapar. Ancak bu anlaşma, Ariel’in sesini kaybetmesine ve babası Kral Triton’un tahtını tehlikeye atmasına neden olur. Ariel, Eric’i kendisine aşık edebilmek ve deniz altındaki düzeni kurtarabilmek için arkadaşları Sebastian, Flounder ve Scuttle’ın yardımına ihtiyaç duyar. Film, Hans Christian Andersen ’in aynı adlı masalından uyarlanmıştır. Film, müzikleri, animasyonu ve karakterleri ile büyük beğeni toplamış ve birçok ödül kazanmıştır. Film ayrıca iki devam filmi, bir televizyon dizisi, bir müzikal ve bir canlı aksiyon uyarlamasına da ilham vermiştir. Canlı aksiyon uyarlaması 2023 yılında vizyona girecek ve Halle Bailey , Noma Dumezweni ,  Daveed Diggs Art Malik , Awkwafina , Jonah Hauer-King , Javier Bardem ve Melissa McCarthy gibi oyuncular filmde yer alacaktır
Küçük Deniz Kızı Filminin Konusu Nedir

Küçük Deniz Kızı Filminin Konusu, insan olmak isteyen küçük bir deniz kızının yaşadığı deniz altı macerası ve duygusal hikayesidir. Film, Walt Disney Animasyon Klasiklerinin 28. filmidir ve 1989 yılında gösterime girmiştir. Filmde Ariel adlı deniz kızı, Prens Eric’e aşık olur ve onunla birlikte olabilmek için kötü cadı Ursula ile bir anlaşma yapar. Ancak bu anlaşma, Ariel’in sesini kaybetmesine ve babası Kral Triton’un tahtını tehlikeye atmasına neden olur. Ariel, Eric’i kendisine aşık edebilmek ve deniz altındaki düzeni kurtarabilmek için arkadaşları Sebastian, Flounder ve Scuttle’ın yardımına ihtiyaç duyar.

Film, Hans Christian Andersen ’in aynı adlı masalından uyarlanmıştır. Film, müzikleri, animasyonu ve karakterleri ile büyük beğeni toplamış ve birçok ödül kazanmıştır. Film ayrıca iki devam filmi, bir televizyon dizisi, bir müzikal ve bir canlı aksiyon uyarlamasına da ilham vermiştir. Canlı aksiyon uyarlaması 2023 yılında vizyona girecek ve Halle Bailey , Noma Dumezweni Daveed Diggs Art Malik , Awkwafina , Jonah Hauer-King , Javier Bardem ve Melissa McCarthy gibi oyuncular filmde yer alacaktır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.