,, ,

Kraliçe dizisi bu akşam başlıyor

Tv-Dünyası 22.03.2023 - 17:51, Güncelleme: 22.03.2023 - 17:51 11469+ kez okundu.
 

Kraliçe dizisi bu akşam başlıyor

Kraliçe dizisi bu akşam başlıyor
Kraliçe ” dizisi bu akşam ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. Mednova imzalı dizi Burcu Özberk ve Gökhan Alkan ’ı başrollerde buluşturdu. Queen Sugar dizisinden uyarlanan dizinin yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan oturuyor. Selin Işık , Ayşe Akın , Serhat Parıl , Afra Karagöz , Enez Koçak , Ecenaz Üçer , Ege Semih Erken , Melis Özçimen , Caner Nalbantoğlu , Merve Honca ,  Ferhat Yılmaz , Gülşehri Mina Kekeç , Umut Kaplıca ve Cihat Tamer’ın rol aldığı dizide aşkın her şeyi affedip affetmeyeceği, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı kavramları sorgulanacak.
Kraliçe dizisi bu akşam başlıyor

Kraliçe ” dizisi bu akşam ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. Mednova imzalı dizi Burcu Özberk ve Gökhan Alkan ’ı başrollerde buluşturdu. Queen Sugar dizisinden uyarlanan dizinin yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan oturuyor.

Selin Işık , Ayşe Akın , Serhat Parıl , Afra Karagöz , Enez Koçak , Ecenaz Üçer , Ege Semih Erken , Melis Özçimen , Caner Nalbantoğlu , Merve Honca Ferhat Yılmaz , Gülşehri Mina Kekeç , Umut Kaplıca ve Cihat Tamer’ın rol aldığı dizide aşkın her şeyi affedip affetmeyeceği, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı kavramları sorgulanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.