,, ,

Konyaspor, Bruno Paz'ı transfer etti

Spor 23.05.2022 - 17:44, Güncelleme: 23.05.2022 - 17:44 6384+ kez okundu.
 

Konyaspor, Bruno Paz'ı transfer etti

Konyaspor, Bruno Paz'ı transfer etti
 Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor, Portekiz'in 2. Lig takımlarından Farense'de forma giyen Portekizli oyuncu Bruno Paz'ı kadrosuna kattı. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre merkez orta saha oyuncusu 24 yaşındaki Paz ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandı. Paz için İstanbul'da düzenlenen imza töreninde, Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Oğuz da yer aldı. Oyuncunun bonservis bedeli ödenmeden kadroya dahil edildiği belirtildi.
Konyaspor, Bruno Paz'ı transfer etti

 Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor, Portekiz'in 2. Lig takımlarından Farense'de forma giyen Portekizli oyuncu Bruno Paz'ı kadrosuna kattı.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre merkez orta saha oyuncusu 24 yaşındaki Paz ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Paz için İstanbul'da düzenlenen imza töreninde, Konya spor Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Oğuz da yer aldı.

Oyuncunun bonservis bedeli ödenmeden kadroya dahil edildiği belirtildi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.