,, ,

Konya'da seçim malzemeleri ilçe ve mahallelere ulaştırılıyor

Gündem 13.05.2023 - 12:25, Güncelleme: 13.05.2023 - 12:25 4989+ kez okundu.
 

Konya'da seçim malzemeleri ilçe ve mahallelere ulaştırılıyor

Konya'da seçim malzemeleri ilçe ve mahallelere ulaştırılıyor
Konya 'da il merkezi ve ilçelerdeki sandık kurulu başkanları, yarın yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde kullanılacak malzemeleri adliyeden teslim alıyor. Konya Adliyesi İl Seçim Kuruluna gelen sandık başkanlarına, oy pusulaları ve mühürlerin bulunduğu malzemeler imza karşılığında teslim ediliyor. Sandık kurulu başkanları, malzemeleri ulaştırmak için görevli oldukları bölgelere doğru yola çıktı. Kentte 1 milyon 628 bin 723 seçmen 4 bin 992 sandıkta oy kullanacak. Sandıkların başında ise 38 bin kişi görevli olacak.
Konya'da seçim malzemeleri ilçe ve mahallelere ulaştırılıyor

Konya 'da il merkezi ve ilçelerdeki sandık kurulu başkanları, yarın yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde kullanılacak malzemeleri adliyeden teslim alıyor.

Konya Adliyesi İl Seçim Kuruluna gelen sandık başkanlarına, oy pusulaları ve mühürlerin bulunduğu malzemeler imza karşılığında teslim ediliyor.

Sandık kurulu başkanları, malzemeleri ulaştırmak için görevli oldukları bölgelere doğru yola çıktı.

Kentte 1 milyon 628 bin 723 seçmen 4 bin 992 sandıkta oy kullanacak.

Sandıkların başında ise 38 bin kişi görevli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.