,, ,

Konya'da 4.8 büyüklüğünde deprem: olumsuzluk yok

Gündem 29.08.2023 - 08:40, Güncelleme: 29.08.2023 - 08:40 4073+ kez okundu.
 

Konya'da 4.8 büyüklüğünde deprem: olumsuzluk yok

Konya’da 4.8 büyüklüğünde deprem! Valilik, AFAD ve belediyeden açıklama: Olumsuz bir durum yok. Saha taraması devam ediyor.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 07.58'de Konya'nın Kulu ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Konya'nın yanı sıra çevre illerden de hissedildi. Depremin ardından Konya Valiliği, AFAD İl Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezinden olumsuz bir durum olmadığına yönelik açıklamalar yapıldı. Konya Valiliği: "İlimiz Kulu İlçesinde saat 07.58 sıralarında 4.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş olup, herhangi bir olumsuz ihbar ulaşmamıştır. Saha taraması devam etmektedir. Depremi hisseden hemşehrilerimize geçmiş olsun." AFAD İl Müdürü Yıldız Tosun: "Şu ana kadar olumsuz bir ihbar ulaşmadı. Gelişmeleri takip ediyoruz." Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi: "Konya'nın Kulu ilçesinde saat 07.58'de meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depremde olumsuz bir durum yaşanmamıştır. Saha taraması devam etmektedir."
Konya’da 4.8 büyüklüğünde deprem! Valilik, AFAD ve belediyeden açıklama: Olumsuz bir durum yok. Saha taraması devam ediyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 07.58'de Konya'nın Kulu ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Konya'nın yanı sıra çevre illerden de hissedildi.

Depremin ardından Konya Valiliği, AFAD İl Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezinden olumsuz bir durum olmadığına yönelik açıklamalar yapıldı.

Konya Valiliği:

"İlimiz Kulu İlçesinde saat 07.58 sıralarında 4.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş olup, herhangi bir olumsuz ihbar ulaşmamıştır. Saha taraması devam etmektedir. Depremi hisseden hemşehrilerimize geçmiş olsun."

AFAD İl Müdürü Yıldız Tosun:

"Şu ana kadar olumsuz bir ihbar ulaşmadı. Gelişmeleri takip ediyoruz."

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi:

"Konya'nın Kulu ilçesinde saat 07.58'de meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depremde olumsuz bir durum yaşanmamıştır. Saha taraması devam etmektedir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.