,, ,

Konya'da 2 ayrı trafik kazasında 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı

Gündem 25.11.2023 - 13:30, Güncelleme: 25.11.2023 - 13:30 4143+ kez okundu.
 

Konya'da 2 ayrı trafik kazasında 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı

Konya’da meydana gelen iki ayrı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı. Beyşehir ilçesinde bir otomobilin tarlaya devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Konya ' da meydana gelen 2 ayrı kazada 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. ​​​​​​Beyşehir ilçesinde Aziz Ö'nün (31) kullandığı otomobil, Beyşehir-Antalya kara yolunun 4. kilometresinde tarlaya devrildi. Kazada, otomobildeki Hatice Ö. olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü ile E.A.Ö. (1), N.N.Ö. (5) ve M.A.Ö. (4) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ahırlı ilçesindeki bir başka kazada ise Memiş G. (24 ) idaresindeki  traktör, Akkise Mahallesi bağ yolunda tarlaya devrildi. Olayda, sürücü Memiş G. ile traktördeki Samet G. (11), Zeki A. (13) ve İsmail K. (23) yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerince Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis , her iki kaza mahallinde inceleme yaptı.
Konya’da meydana gelen iki ayrı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı. Beyşehir ilçesinde bir otomobilin tarlaya devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Konya ' da meydana gelen 2 ayrı kazada 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

​​​​​​ Beyşehir ilçesinde Aziz Ö'nün (31) kullandığı otomobil, Beyşehir-Antalya kara yolunun 4. kilometresinde tarlaya devrildi.

Kazada, otomobildeki Hatice Ö. olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü ile E.A.Ö. (1), N.N.Ö. (5) ve M.A.Ö. (4) yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ahırlı ilçesindeki bir başka kazada ise Memiş G. (24 ) idaresindeki  traktör, Akkise Mahallesi bağ yolunda tarlaya devrildi.

Olayda, sürücü Memiş G. ile traktördeki Samet G. (11), Zeki A. (13) ve İsmail K. (23) yaralandı.

Yaralılar sağlık ekiplerince Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis , her iki kaza mahallinde inceleme yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.