,, ,

Köksal Selçuk Kimdir?

Kimdir 22.02.2024 - 17:17, Güncelleme: 22.02.2024 - 17:17 5963+ kez okundu.
 

Köksal Selçuk Kimdir?

Köksal Selçuk Kimdir?
Köksal Selçuk, 1967 Konya Akşehir doğumlu ve 48 yıldır Antalya’da yaşayan bir iş adamıdır. İlkokul ve ortaokulu Emekler okulunda, liseyi ise Antalya Lisesi’nde tamamlamıştır. Babası marangoz olan Selçuk, babasının yanında çıraklık yapmış ve sonrasında kalfa ve usta olarak marangozluk yapmıştır. Askerliğini Erzurum’da tamamladıktan sonra Antalya’ya dönmüş ve ailesinin vesilesiyle ticaret hayatına atılmıştır. İş Hayatı 1993 yılında Selçuk İnşaat ve Otomotiv sektöründe kariyer yapmaya başlamıştır. Antalya’nın Kepez ilçesinde Dokumada 7 katlı, 4 daireli ve toplamda 28 daireli 20 bina inşaatı yapmıştır. Ayrıca, Akşehir’de 35 villa inşaatı yapmaktadır ve bu projenin adı Köksal Selçuk Konakları’dır. Selçuk’un kurmuş olduğu şirketler arasında Selçuk Plastik A.Ş, Selçuk Turizm A.Ş, Selçuk İnşaat A.Ş ve Yeşilçam Medya A.Ş bulunmaktadır. Siyasi Kariyeri Siyasi kariyerine 1999 yılında Kepez Belediye Başkanı olarak aday olmaya karar vererek başlamıştır. Bağımsız aday olarak katıldığı seçimlerde kazanamasa da ciddi oylar almıştır. 2002 yılında bağımsız milletvekili adayı olmuş ve yine ciddi oylar almıştır. 2014 yılında Antalya Konyaaltı ilçesine DSP Belediye Başkanı adayı olmuş, ancak seçime bir hafta kala mevcut başkan Muhittin Böcek’e destek vermiştir. 2015 yılında Merkez Parti Antalya 1. sıra milletvekili adayı olmuştur. Medya Sektörü Siyasetten sonra medya basın sektörüne atılan Selçuk, kendi gazetesini ve medya şirketini kurmuştur. Yeşilçam Medya A.Ş’nin tek sahibi olan Selçuk, 07 Haber ile Antalya medya sektörüne devam etmektedir. Şirketi, Antalya’da 10 tane haber sitesi, haftalık görsel gazete ve aylık çıkan Antalya Tempo adında dergi ile hizmet vermektedir. Eğitim Hayatı 2006 yılında Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okumaya başlamış ve 2011 yılında mezun olmuştur. Geçen sene yüksek lisansını tamamlamıştır. Şu anda Hukuk ve Basın Danışmanı Doktor Köksal Selçuk olarak iş hayatına devam etmektedir. Ödüller ve Etkinlikler Bugüne kadar yapmış olduğu etkinlikler ve ödül törenleri ile 1000 kişiye plaket vermiştir. Antalya’da “Ödül Avcısı” olarak tanınmaktadır. İş hayatındaki sloganı "Ne yaparsan yap aşkla yap"tır.
Köksal Selçuk Kimdir?

Köksal Selçuk, 1967 Konya Akşehir doğumlu ve 48 yıldır Antalya’da yaşayan bir iş adamıdır. İlkokul ve ortaokulu Emekler okulunda, liseyi ise Antalya Lisesi’nde tamamlamıştır. Babası marangoz olan Selçuk, babasının yanında çıraklık yapmış ve sonrasında kalfa ve usta olarak marangozluk yapmıştır. Askerliğini Erzurum’da tamamladıktan sonra Antalya’ya dönmüş ve ailesinin vesilesiyle ticaret hayatına atılmıştır.

İş Hayatı

1993 yılında Selçuk İnşaat ve Otomotiv sektöründe kariyer yapmaya başlamıştır. Antalya’nın Kepez ilçesinde Dokumada 7 katlı, 4 daireli ve toplamda 28 daireli 20 bina inşaatı yapmıştır. Ayrıca, Akşehir’de 35 villa inşaatı yapmaktadır ve bu projenin adı Köksal Selçuk Konakları’dır. Selçuk’un kurmuş olduğu şirketler arasında Selçuk Plastik A.Ş, Selçuk Turizm A.Ş, Selçuk İnşaat A.Ş ve Yeşilçam Medya A.Ş bulunmaktadır.

Siyasi Kariyeri

Siyasi kariyerine 1999 yılında Kepez Belediye Başkanı olarak aday olmaya karar vererek başlamıştır. Bağımsız aday olarak katıldığı seçimlerde kazanamasa da ciddi oylar almıştır. 2002 yılında bağımsız milletvekili adayı olmuş ve yine ciddi oylar almıştır. 2014 yılında Antalya Konyaaltı ilçesine DSP Belediye Başkanı adayı olmuş, ancak seçime bir hafta kala mevcut başkan Muhittin Böcek’e destek vermiştir. 2015 yılında Merkez Parti Antalya 1. sıra milletvekili adayı olmuştur.

Medya Sektörü

Siyasetten sonra medya basın sektörüne atılan Selçuk, kendi gazetesini ve medya şirketini kurmuştur. Yeşilçam Medya A.Ş’nin tek sahibi olan Selçuk, 07 Haber ile Antalya medya sektörüne devam etmektedir. Şirketi, Antalya’da 10 tane haber sitesi, haftalık görsel gazete ve aylık çıkan Antalya Tempo adında dergi ile hizmet vermektedir.

Eğitim Hayatı

2006 yılında Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okumaya başlamış ve 2011 yılında mezun olmuştur. Geçen sene yüksek lisansını tamamlamıştır. Şu anda Hukuk ve Basın Danışmanı Doktor Köksal Selçuk olarak iş hayatına devam etmektedir.

Ödüller ve Etkinlikler

Bugüne kadar yapmış olduğu etkinlikler ve ödül törenleri ile 1000 kişiye plaket vermiştir. Antalya’da “Ödül Avcısı” olarak tanınmaktadır. İş hayatındaki sloganı "Ne yaparsan yap aşkla yap"tır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.