,, ,

Kocamı Kim Öldürür Filminin konusu nedir? Oyuncuları Kimler?

Tv-Dünyası 23.09.2023 - 16:11, Güncelleme: 23.09.2023 - 16:11 8121+ kez okundu.
 

Kocamı Kim Öldürür Filminin konusu nedir? Oyuncuları Kimler?

Kocamı Kim Öldürür Filminin konusu nedir? Oyuncuları Kimler?
Kocamı Kim Öldürür aşk ve para arasında kalan bir kadının yaşadığı çaresizliği anlatan bir komedi filmidir. Film, 22 Eylül 2023 tarihinde vizyona girmiştir. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Bilal Kalyoncu yapmıştır. Senaryoda ayrıca Koray Yeltekin de yer almıştır. Filmin yapımcısı 2506, dağıtımcısı ise TME Films’tir. Filmin konusu şöyledir: Merve, hayatının baharında yaşadığı türlü zorlukların üstesinden gelmeye çalışan genç bir kadındır. Girdiği işlerde bir türlü başarıyı yakalayamayan Merve, zenginlerin maskarası haline gelir. Bir gün, servet avcısı bir adamla tanışır ve onunla evlenmeye karar verir. Ancak evliliği Merve’nin hayal ettiği gibi olmaz. Kocası, Merve’yi sürekli aldatmakta, aşağılamakta ve baskı altında tutmaktadır. Merve, bu durumdan kurtulmanın tek yolunun kocasını öldürmek olduğunu düşünür. Ancak bunu nasıl yapacağını bilemez. Bu sırada, hayatının aşkıyla tanışır ve ona kocasını öldürmesi için yardım etmesini ister. Ancak bu iş o kadar kolay değildir. Merve, hem aşkını hem de servetini elde etmek için komik ve maceralı bir plan yapar2. Filmin oyuncu kadrosu ise şu şekildedir: Aleyna Solaker (Merve), Burak Satıbol (Kocası), Hayrettin (Hayatının Aşkı), Korhan Herduran (Kocanın Avukatı), Necmi Yapıcı (Kocanın Babası), Kemal Uçar (Merve’nin Babası), Cansu Fırıncı (Merve’nin Arkadaşı). Oyuncuların performansları filmdeki komedi unsurlarını güçlendirmiş ve seyirciyi eğlendirmiştir.
Kocamı Kim Öldürür Filminin konusu nedir? Oyuncuları Kimler?

Kocamı Kim Öldürür aşk ve para arasında kalan bir kadının yaşadığı çaresizliği anlatan bir komedi filmidir. Film, 22 Eylül 2023 tarihinde vizyona girmiştir. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Bilal Kalyoncu yapmıştır. Senaryoda ayrıca Koray Yeltekin de yer almıştır. Filmin yapımcısı 2506, dağıtımcısı ise TME Films’tir.

Filmin konusu şöyledir: Merve, hayatının baharında yaşadığı türlü zorlukların üstesinden gelmeye çalışan genç bir kadındır. Girdiği işlerde bir türlü başarıyı yakalayamayan Merve, zenginlerin maskarası haline gelir. Bir gün, servet avcısı bir adamla tanışır ve onunla evlenmeye karar verir. Ancak evliliği Merve’nin hayal ettiği gibi olmaz. Kocası, Merve’yi sürekli aldatmakta, aşağılamakta ve baskı altında tutmaktadır. Merve, bu durumdan kurtulmanın tek yolunun kocasını öldürmek olduğunu düşünür. Ancak bunu nasıl yapacağını bilemez. Bu sırada, hayatının aşkıyla tanışır ve ona kocasını öldürmesi için yardım etmesini ister. Ancak bu iş o kadar kolay değildir. Merve, hem aşkını hem de servetini elde etmek için komik ve maceralı bir plan yapar2.

Filmin oyuncu kadrosu ise şu şekildedir: Aleyna Solaker (Merve), Burak Satıbol (Kocası), Hayrettin (Hayatının Aşkı), Korhan Herduran (Kocanın Avukatı), Necmi Yapıcı (Kocanın Babası), Kemal Uçar (Merve’nin Babası), Cansu Fırıncı (Merve’nin Arkadaşı). Oyuncuların performansları filmdeki komedi unsurlarını güçlendirmiş ve seyirciyi eğlendirmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.