,, ,

Kocaeli'de sürücü fenalaştı, ışık direğine çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Gündem 03.01.2024 - 15:13, Güncelleme: 03.01.2024 - 15:13 3435+ kez okundu.
 

Kocaeli'de sürücü fenalaştı, ışık direğine çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Kocaeli’de bir araç aydınlatma direğine çarptı, sürücü hayatını kaybetti, karısı ve oğlu yaralandı.
Kocaeli 'de aydınlatma direğine çarpan hafif ticari aracın sürücüsü hayatını kaybetti, karısı ve oğlu yaralandı. Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Bulvarı'nda İzmit yönüne giden Turgay Mert'in (42) kullandığı 54 ABJ 852 plakalı hafif ticari araç, Kabaoğlu mevkisinde sürücünün fenalaşması sonucu refüjdeki aydınlatma ve EDS direklerine çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince araçtan çıkarılan yaralılardan Turgay Mert Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'ne, eşi Ayşe (48) ve oğlu Oktay Mert (17) Kocaeli Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücü Turgay Mert, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Öte yandan kaza nedeniyle bir süre kontrollü sağlanan yoldaki ulaşım, aracın çekilmesinin ardından normale döndü.    
Kocaeli’de bir araç aydınlatma direğine çarptı, sürücü hayatını kaybetti, karısı ve oğlu yaralandı.

Kocaeli 'de aydınlatma direğine çarpan hafif ticari aracın sürücüsü hayatını kaybetti, karısı ve oğlu yaralandı.

Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Bulvarı'nda İzmit yönüne giden Turgay Mert'in (42) kullandığı 54 ABJ 852 plakalı hafif ticari araç, Kabaoğlu mevkisinde sürücünün fenalaşması sonucu refüjdeki aydınlatma ve EDS direklerine çarptı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerince araçtan çıkarılan yaralılardan Turgay Mert Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'ne, eşi Ayşe (48) ve oğlu Oktay Mert (17) Kocaeli Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sürücü Turgay Mert, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan kaza nedeniyle bir süre kontrollü sağlanan yoldaki ulaşım, aracın çekilmesinin ardından normale döndü.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.