,, ,

Koç ve Terazi Dolunay'ı: Ani kararlar, evlilik ve adalet temaları ön planda

Astroloji 29.09.2023 - 11:26, Güncelleme: 29.09.2023 - 11:26 6263+ kez okundu.
 

Koç ve Terazi Dolunay'ı: Ani kararlar, evlilik ve adalet temaları ön planda

Astrolog Zeynep Aşcı 'ya göre, 29 Eylül 2023 tarihinde gerçekleşecek Koç Dolunay'ı, bağımlılıklar ve adalet temalarını ön plana çıkaracak.
Zeynep Aşcı Dolunay 'ın Koç ve Terazi burçlarında oluşacağını ve bu nedenle "ben" ile "biz" arasındaki dengeyi bulmanın önemli olacağını söyledi. Terazi etkisiyle dengeye gelmeye çalışırken, dengeleri tamamen yitirme riski ile karşı karşıya kalınabileceğini veya kendinize adil olmak ile ilgili o kadar odaklanmanın karşılığında karşınızdakine haksızlık yapılabileceğini belirtti. Dolunay'ın özellikle evlilik, sanat ve adalet temalarını etkileyeceğini ifade eden Aşcı, şunları söyledi: "Evlilik burcu olarak bildiğimiz Terazi burcu, Koç 'tan aldığı etki ile ani evlilik kararı, evlilik teklifi vb hayatınıza gireceği gibi ani bir kararla ilişkiniz veya evliliğiniz bitme noktasına gelebilir." "Sanatçı ruha sahip Terazi, sanatın her alanını destekliyor. Yeni projeler sunuma hazırlanırken; adil olmak, hakk edene teklif götürmek, gelen teklife layık olmak vb konularda dengeye ulaşmaya çalışırken, kararsızlıklar da çok ön planda olabilir." "Güneş, MC noktası(Nirvana), Pallas, Mars, GAD Terazi stelyumu; adalet, etik erdem kuralları ile hareket etmenin önemini ön plana çıkarıyor. Özellikle kişisel ve toplumsal misyonu olanlar bu Dolunay dan itibaren misyonlarını gerçekleştirme yolunda onları engelleyen, aşağı çeken hangi bağımlılıkları varsa bunları bırakmak ile ilgili önemli bir uyarı alıyorlar." Zeynep Aşcı Dolunay'ın genel etkilerini ise şu şekilde sıraladı: "Daha önce başladığınız bir iş, aşk, sağlık konuları ya çeşitli sebeplerden sonlanır ya da olumlu olarak bir üst levela yükselir ve tamamlanır." "Özellikle kişisel ve toplumsal misyonu olanlar, misyonlarını gerçekleştirme yolunda onları engelleyen bağımlılıkları bırakmalı." "Bu Dolunay'da maddi manevi ödüllerin, başarı, itibar, ün vb kazanımların sizi beklediği müjdesini veriyor." "Venüs ile Ceres arasındaki yetenek açısı aktif. Önümüzdeki 15 gün önemli konu ve kavramlar karşınıza çıkacak olabilir. Yetenekleriniz doğrultusunda para kazançlarınız olacak." "Venüs, Juno ile Aslan burcunda üstatlar derecesinde kavuşumda. Yetenekleriniz doğrultusunda ilerlerken deneyimlerinizle yeteneklerinizi geliştirerek üstat olma yolunda önemli bir yola giriyorsunuz." "Merkür, 15 Eylül 2023 Başak Yeniay'ında hangi konulardan etki almışsanız Koç Dolunay'ı o konular ile ilgili gözle görünür bir gelişmeden bahsediyor." "Merkür, GAD(Güney Ay Düğümü) dan önemli bir açı alıyor. Okumadan imzalama, aldanabilirsin, aldatılabilirsin, iyi niyetten kendini aldatabilirsin. Fazla güven ve iyimserlik iyi değil, dengede ol." "Mars ile Vesta arasındaki karmik kadersel 108’lik açı; önemli bir sınavın tamamlanmak üzere Koç Dolunay’ında aktive olacağını gösteriyor. Bu fırsatı kaçırmayın." Zeynep Aşcı Dolunay 'ın kişisel ve toplumsal anlamda hayırlı olmasını diledi.  
Astrolog Zeynep Aşcı 'ya göre, 29 Eylül 2023 tarihinde gerçekleşecek Koç Dolunay'ı, bağımlılıklar ve adalet temalarını ön plana çıkaracak.

Zeynep Aşcı  Dolunay 'ın Koç ve Terazi burçlarında oluşacağını ve bu nedenle "ben" ile "biz" arasındaki dengeyi bulmanın önemli olacağını söyledi. Terazi etkisiyle dengeye gelmeye çalışırken, dengeleri tamamen yitirme riski ile karşı karşıya kalınabileceğini veya kendinize adil olmak ile ilgili o kadar odaklanmanın karşılığında karşınızdakine haksızlık yapılabileceğini belirtti.

Dolunay'ın özellikle evlilik, sanat ve adalet temalarını etkileyeceğini ifade eden Aşcı, şunları söyledi:

  • "Evlilik burcu olarak bildiğimiz Terazi burcu, Koç 'tan aldığı etki ile ani evlilik kararı, evlilik teklifi vb hayatınıza gireceği gibi ani bir kararla ilişkiniz veya evliliğiniz bitme noktasına gelebilir."
  • "Sanatçı ruha sahip Terazi, sanatın her alanını destekliyor. Yeni projeler sunuma hazırlanırken; adil olmak, hakk edene teklif götürmek, gelen teklife layık olmak vb konularda dengeye ulaşmaya çalışırken, kararsızlıklar da çok ön planda olabilir."
  • "Güneş, MC noktası(Nirvana), Pallas, Mars, GAD Terazi stelyumu; adalet, etik erdem kuralları ile hareket etmenin önemini ön plana çıkarıyor. Özellikle kişisel ve toplumsal misyonu olanlar bu Dolunay dan itibaren misyonlarını gerçekleştirme yolunda onları engelleyen, aşağı çeken hangi bağımlılıkları varsa bunları bırakmak ile ilgili önemli bir uyarı alıyorlar."

Zeynep Aşcı Dolunay'ın genel etkilerini ise şu şekilde sıraladı:

  • "Daha önce başladığınız bir iş, aşk, sağlık konuları ya çeşitli sebeplerden sonlanır ya da olumlu olarak bir üst levela yükselir ve tamamlanır."
  • "Özellikle kişisel ve toplumsal misyonu olanlar, misyonlarını gerçekleştirme yolunda onları engelleyen bağımlılıkları bırakmalı."
  • "Bu Dolunay'da maddi manevi ödüllerin, başarı, itibar, ün vb kazanımların sizi beklediği müjdesini veriyor."
  • "Venüs ile Ceres arasındaki yetenek açısı aktif. Önümüzdeki 15 gün önemli konu ve kavramlar karşınıza çıkacak olabilir. Yetenekleriniz doğrultusunda para kazançlarınız olacak."
  • "Venüs, Juno ile Aslan burcunda üstatlar derecesinde kavuşumda. Yetenekleriniz doğrultusunda ilerlerken deneyimlerinizle yeteneklerinizi geliştirerek üstat olma yolunda önemli bir yola giriyorsunuz."
  • "Merkür, 15 Eylül 2023 Başak Yeniay'ında hangi konulardan etki almışsanız Koç Dolunay'ı o konular ile ilgili gözle görünür bir gelişmeden bahsediyor."
  • "Merkür, GAD(Güney Ay Düğümü) dan önemli bir açı alıyor. Okumadan imzalama, aldanabilirsin, aldatılabilirsin, iyi niyetten kendini aldatabilirsin. Fazla güven ve iyimserlik iyi değil, dengede ol."
  • "Mars ile Vesta arasındaki karmik kadersel 108’lik açı; önemli bir sınavın tamamlanmak üzere Koç Dolunay’ında aktive olacağını gösteriyor. Bu fırsatı kaçırmayın."

Zeynep Aşcı  Dolunay 'ın kişisel ve toplumsal anlamda hayırlı olmasını diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.