,, ,

Kızılcık Şerbeti'ne Yeni Konuk Oyuncu: Rüya Coriç!

Tv-Dünyası 28.02.2024 - 09:27, Güncelleme: 28.02.2024 - 09:27 5701+ kez okundu.
 

Kızılcık Şerbeti'ne Yeni Konuk Oyuncu: Rüya Coriç!

Gold Film’in Kızılcık Şerbeti dizisinde entrika ve heyecan hız kesmiyor. Bu Cuma sürpriz konuk Rüya Coriç, Rüzgâr’ın eski sevgilisi Sibel rolünde. Kaçırmayın
Gold Film imzalı reyting rekortmeni dizi Kızılcık Şerbeti nde entrika ve heyecan dolu anlar yaşanmaya devam ediyor. Bu Cuma akşamı ekrana gelecek bölümde izleyicileri sürpriz bir konuk oyuncu bekliyor. Melis Civelek ve Zeynep Gür 'ün senaryosunu kaleme aldığı dizide, Rüya Coriç konuk oyuncu olarak yer alacak. Aynı zamanda sunucu kimliğiyle de tanınan Coriç, Rüzgâr'ın ( Yiğit Kirazcı ) eski sevgilisi Sibel karakterine hayat verecek. Sibel'in ani gelişi, Rüzgâr'ın hayatında fırtınalar koparacak. Rüzgâr, Sibel'le başa çıkmak için Nursema'dan ( Ceren Karakoç ) yardım istemek zorunda kalacak. Abdullah Ünal rolünü artık usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan 'ın canlandırdığı Kızılcık Şerbeti 'nin bu Cuma akşamı yayınlanacak bölümünü sakın kaçırmayın!
Gold Film’in Kızılcık Şerbeti dizisinde entrika ve heyecan hız kesmiyor. Bu Cuma sürpriz konuk Rüya Coriç, Rüzgâr’ın eski sevgilisi Sibel rolünde. Kaçırmayın

Gold Film imzalı reyting rekortmeni dizi Kızılcık Şerbeti nde entrika ve heyecan dolu anlar yaşanmaya devam ediyor. Bu Cuma akşamı ekrana gelecek bölümde izleyicileri sürpriz bir konuk oyuncu bekliyor.

Melis Civelek ve Zeynep Gür 'ün senaryosunu kaleme aldığı dizide, Rüya Coriç konuk oyuncu olarak yer alacak. Aynı zamanda sunucu kimliğiyle de tanınan Coriç, Rüzgâr'ın ( Yiğit Kirazcı ) eski sevgilisi Sibel karakterine hayat verecek.

Sibel'in ani gelişi, Rüzgâr'ın hayatında fırtınalar koparacak. Rüzgâr, Sibel'le başa çıkmak için Nursema'dan ( Ceren Karakoç ) yardım istemek zorunda kalacak.

Abdullah Ünal rolünü artık usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan 'ın canlandırdığı Kızılcık Şerbeti 'nin bu Cuma akşamı yayınlanacak bölümünü sakın kaçırmayın!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.