,, ,

"Kızılcık Şerbeti" Reytinglerde Düştü, Ama Zirvede Kalmayı Başardı

Tv-Dünyası 28.10.2023 - 12:13, Güncelleme: 28.10.2023 - 12:18 7600+ kez okundu.
 

"Kızılcık Şerbeti" Reytinglerde Düştü, Ama Zirvede Kalmayı Başardı

Kızılcık Şerbeti’ dizisi, son bölümüyle reytinglerde düşüş yaşadı. AB ve ABC1’de zirvede, toparlanması bekleniyor
Başrollerinde Sıla Türkoğlu  Evrim Alasya , Barış Kılıç , Doğukan Güngör , Settar Tanrıöğen , Sibel Taşçıoğlu , Müjde Uzman , Ceren Karakoç , Feyza Civelek gibi ünlü isimlerin yer aldığı " Kızılcık Şerbeti " dizisi, dün akşam yayınlanan bölümüyle tüm gruplarda düşüş yaşadı. Dizi ,  Total kategorisinde 7,08, AB kategorisinde 10,04 ve ABC1 kategorisinde 9,64 reyting aldı. " Kızılcık Şerbeti ", tüm kategorilerde bir önceki bölüme göre 0,20 puan düşüş yaşadı. Ancak AB ve ABC1 kategorilerinde zirvede yer aldı. Dizi, bu haftaki bölümüyle reytinglerde toparlanmayı başarabilecek mi, merak ediliyor.
Kızılcık Şerbeti’ dizisi, son bölümüyle reytinglerde düşüş yaşadı. AB ve ABC1’de zirvede, toparlanması bekleniyor

Başrollerinde Sıla Türkoğlu  Evrim Alasya , Barış Kılıç , Doğukan Güngör , Settar Tanrıöğen , Sibel Taşçıoğlu , Müjde Uzman , Ceren Karakoç , Feyza Civelek gibi ünlü isimlerin yer aldığı " Kızılcık Şerbeti " dizisi, dün akşam yayınlanan bölümüyle tüm gruplarda düşüş yaşadı.

Dizi ,  Total kategorisinde 7,08, AB kategorisinde 10,04 ve ABC1 kategorisinde 9,64 reyting aldı.

" Kızılcık Şerbeti ", tüm kategorilerde bir önceki bölüme göre 0,20 puan düşüş yaşadı. Ancak AB ve ABC1 kategorilerinde zirvede yer aldı.

Dizi, bu haftaki bölümüyle reytinglerde toparlanmayı başarabilecek mi, merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.