,, ,

Kızıl Goncalar Dizisine 9 Milyon TL Ceza!

Tv-Dünyası 03.01.2024 - 14:21, Güncelleme: 03.01.2024 - 14:21 7593+ kez okundu.
 

Kızıl Goncalar Dizisine 9 Milyon TL Ceza!

RTÜK, Kızıl Goncalar dizisine 9 milyon TL para cezası ve iki kez yayın durdurma cezası verdi
RTÜK’ün Kızıl Goncalar ’a Verdiği Para Cezası Belli Oldu! FOX ekranlarında yayınlanan Gold Film imzalı Kızıl Goncalar dizisi henüz 2 bölümdür yayınlanmasına rağmen bazı kesimlerce sakıncalı bulunduğu için şikayet edilmişti. Söz konusu şikayetleri dikkate alan RTÜK önce diziyi incelemeye alırken geçtiğimiz günlerde Kızıl Goncalar ’a “Milli ve manevi değerlerine, genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesine aykırılık” ilkesinin ihlali nedeniyle ceza uygulamıştı. Kızıl Goncalar’a 9 milyon TL idari para cezası ve iki kez yayın durdurma cezası verildi.
RTÜK, Kızıl Goncalar dizisine 9 milyon TL para cezası ve iki kez yayın durdurma cezası verdi

RTÜK’ün Kızıl Goncalar ’a Verdiği Para Cezası Belli Oldu!

FOX ekranlarında yayınlanan Gold Film imzalı Kızıl Goncalar dizisi henüz 2 bölümdür yayınlanmasına rağmen bazı kesimlerce sakıncalı bulunduğu için şikayet edilmişti.

Söz konusu şikayetleri dikkate alan RTÜK önce diziyi incelemeye alırken geçtiğimiz günlerde Kızıl Goncalar ’a “Milli ve manevi değerlerine, genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesine aykırılık” ilkesinin ihlali nedeniyle ceza uygulamıştı.

Kızıl Goncalar’a 9 milyon TL idari para cezası ve iki kez yayın durdurma cezası verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.