,, ,

Kız arkadaşına denizaltında sürpriz evlilik teklifi yaptı

Gündem 23.04.2022 - 16:00, Güncelleme: 23.04.2022 - 16:00 4930+ kez okundu.
 

Kız arkadaşına denizaltında sürpriz evlilik teklifi yaptı

Kız arkadaşına denizaltında sürpriz evlilik teklifi yaptı
Antalya’da yaşayan bilgisayar yazılımcısı, kız arkadaşına denizaltında sürpriz evlilik teklifi gerçekleştirdi. Bilgisayar yazılımcısı Hüseyin Talha Pala (27), muhasebeci kız arkadaşı Emine Artan’a (25) evlenme teklifi için sürpriz hazırladı. Evlenme teklifini denizin altında duyurmak isteyen Pala, kendisini turistik denizaltı "Nemo Primero"ya binmeye ikna etti. Kaleiçi'nde dalış yaptıktan sonra 35 metre derinlikte dalgıçlar, denizaltının önünde "Benimle evlenir misin?" pankartı açtı. Pala, “Evet" yanıtı veren Artan’ın parmağına yüzüğü taktı. Çift büyük mutluluk yaşadı. - "Unutulmayacak bir evlilik teklifi aldım" Hüseyin Talha Pala, AA muhabirine, evlilik teklifini denizde yapmayı aylar öncesinden düşündüğünü, bunun için de denizaltının sezonu açmasını beklediğini belirterek, “Dün izin aldım, bugün evlilik teklifini yaptım. Güzel oldu, mutluyuz.” diye konuştu. Sürpriz evlilik teklifi karşısında şaşkınlık yaşadığını belirten Emine Artan,"Unutulmayacak bir evlilik teklifi aldım. Hiç beklemiyordum. Çok mutluyum. Allah herkese nasip etsin inşallah." dedi.
Kız arkadaşına denizaltında sürpriz evlilik teklifi yaptı

Antalya’da yaşayan bilgisayar yazılımcısı, kız arkadaşına denizaltında sürpriz evlilik teklifi gerçekleştirdi.

Bilgisayar yazılımcısı Hüseyin Talha Pala (27), muhasebeci kız arkadaşı Emine Artan’a (25) evlenme teklifi için sürpriz hazırladı.

Evlenme teklifini denizin altında duyurmak isteyen Pala, kendisini turistik denizaltı "Nemo Primero"ya binmeye ikna etti.

Kaleiçi'nde dalış yaptıktan sonra 35 metre derinlikte dalgıçlar, denizaltının önünde "Benimle evlenir misin?" pankartı açtı.

Pala, “Evet" yanıtı veren Artan’ın parmağına yüzüğü taktı. Çift büyük mutluluk yaşadı.

- "Unutulmayacak bir evlilik teklifi aldım"

Hüseyin Talha Pala, AA muhabirine, evlilik teklifini denizde yapmayı aylar öncesinden düşündüğünü, bunun için de denizaltının sezonu açmasını beklediğini belirterek, “Dün izin aldım, bugün evlilik teklifini yaptım. Güzel oldu, mutluyuz.” diye konuştu.

Sürpriz evlilik teklifi karşısında şaşkınlık yaşadığını belirten Emine Artan,"Unutulmayacak bir evlilik teklifi aldım. Hiç beklemiyordum. Çok mutluyum. Allah herkese nasip etsin inşallah." dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.