,, ,

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in Yeni Filmi: İstanbul İçin Son Çağrı

Tv-Dünyası 29.11.2023 - 13:47, Güncelleme: 29.11.2023 - 13:47 7613+ kez okundu.
 

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in Yeni Filmi: İstanbul İçin Son Çağrı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat ’in başrollerini paylaştığı ‘İstanbul İçin Son Çağrı’ filmi, Netflix’te yayınlandıktan kısa süre sonra dünya genelinde zirveye oturdu ve 13 ülkede en çok izlenen film oldu.
Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, 24 Kasım’da sadece Netflix’te yayınlanan İstanbul İçin Son Çağrı , kısa sürede dünya genelinde zirvede yerini aldı. Film, 76 ülkede Top 10 listesinin üst sıralarında yer alırken, 13 ülkede ise 1 numara olmayı başardı.   Gönenç Uyanık 'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu Nuran Evren Şit 'in kaleme aldığı OGM Pictures yapımı film; başta Arjantin, Almanya, Kanada, İsveç, Finlandiya, Hollanda, Meksika, Fransa, Belçika, Brezilya, Portekiz, İtalya ve İspanya olmak üzere 76 farklı ülkede seyircilerin ilgisini gördü. Ayrıca film,  ilk yayın haftasında 13 ülkede en çok izlenen film oldu.  New York, aşk ve ikinci şanslar hakkında bir hikaye… İstanbul’dan New York’a giderken havaalanında tesadüfen karşılaşan Serin ve Mehmet, New York'ta heyecan dolu, baştan çıkarıcı unutulmaz bir geceye sürüklenir. Serin ve Mehmet hayatlarının en güzel anlarını birlikte geçirirken ortada tek bir sorun vardır, ikisinin de evli olmaları.  Yönetmen: Gönenç Uyanık Senarist: Nuran Evren Şit Yapımcı: Onur Güvenatam Oyuncular: Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat Yapım Şirketi: OGM Pictures   Biz Kimiz? Netflix, 190’dan fazla ülkede 247 milyondan fazla kullanıcıya farklı türlerde ve dillerde dizi, film, oyun ve çok daha fazlasını sunan dünyanın lider eğlence platformudur. Üyelerimiz sunduğumuz sonsuz seçenek arasında arzu ettiklerini istedikleri zaman, istedikleri yerde, istedikleri kadar izlemenin, duraklatıp kaldıkları yerden devam etmenin keyfini çıkarır; gönüllerince oyun oynayabilir ve üyelik planlarını diledikleri zaman değiştirebilir.
Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat ’in başrollerini paylaştığı ‘İstanbul İçin Son Çağrı’ filmi, Netflix’te yayınlandıktan kısa süre sonra dünya genelinde zirveye oturdu ve 13 ülkede en çok izlenen film oldu.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, 24 Kasım’da sadece Netflix’te yayınlanan İstanbul İçin Son Çağrı kısa sürede dünya genelinde zirvede yerini aldı. Film, 76 ülkede Top 10 listesinin üst sıralarında yer alırken, 13 ülkede ise 1 numara olmayı başardı.

 

Gönenç Uyanık 'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu  Nuran Evren Şit 'in kaleme aldığı OGM Pictures yapımı film; başta Arjantin, Almanya, Kanada, İsveç, Finlandiya, Hollanda, Meksika, Fransa, Belçika, Brezilya, Portekiz, İtalya ve İspanya olmak üzere 76 farklı ülkede seyircilerin ilgisini gördü. Ayrıca film,  ilk yayın haftasında 13 ülkede en çok izlenen film oldu. 

New York, aşk ve ikinci şanslar hakkında bir hikaye… İstanbul’dan New York’a giderken havaalanında tesadüfen karşılaşan Serin ve Mehmet, New York'ta heyecan dolu, baştan çıkarıcı unutulmaz bir geceye sürüklenir. Serin ve Mehmet hayatlarının en güzel anlarını birlikte geçirirken ortada tek bir sorun vardır, ikisinin de evli olmaları. 

Yönetmen: Gönenç Uyanık

Senarist: Nuran Evren Şit

Yapımcı: Onur Güvenatam

Oyuncular: Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat

Yapım Şirketi: OGM Pictures

 

Biz Kimiz?

Netflix, 190’dan fazla ülkede 247 milyondan fazla kullanıcıya farklı türlerde ve dillerde dizi, film, oyun ve çok daha fazlasını sunan dünyanın lider eğlence platformudur. Üyelerimiz sunduğumuz sonsuz seçenek arasında arzu ettiklerini istedikleri zaman, istedikleri yerde, istedikleri kadar izlemenin, duraklatıp kaldıkları yerden devam etmenin keyfini çıkarır; gönüllerince oyun oynayabilir ve üyelik planlarını diledikleri zaman değiştirebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.