,, ,

Kırıkkale'de kendini polis olarak tanıtan şahıs tutuklandı

Gündem 04.11.2023 - 13:29, Güncelleme: 04.11.2023 - 13:29 3280+ kez okundu.
 

Kırıkkale'de kendini polis olarak tanıtan şahıs tutuklandı

Kırıkkale'de polis kılığında 17 bin dolarlık dolandırıcılık: Şüpheli tutuklandı
Kırıkkale 'de kendisini polis olarak tanıtan bir kişi, bir kadına telefonda kardeşinin terör olayına karıştığını söyleyerek, maddi birikiminin fotoğrafını ve ev adresini istedi. Adrese gelen kişiye altın ve paralarını teslim eden kadın, dolandırıldığını anlayınca polise şikayette bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde şüphelinin tespiti ve yakalanması için bölgedeki güvenlik ve KGYS kamera görüntülerini inceledi. Zanlı A.K.'nin Ankara'ya kaçtığını tespit eden ekipler, şüpheliyi yakalayarak Kırıkkale'ye getirdi. Üzerinde 12 bin 683 dolar, 1148 avro, 100 sterlin, 1125 lira, cep telefonu, 2 bilezik, 7 yüzük, 4 çift küpe ve 4 kolye bulunan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.
Kırıkkale'de polis kılığında 17 bin dolarlık dolandırıcılık: Şüpheli tutuklandı

Kırıkkale 'de kendisini polis olarak tanıtan bir kişi, bir kadına telefonda kardeşinin terör olayına karıştığını söyleyerek, maddi birikiminin fotoğrafını ve ev adresini istedi. Adrese gelen kişiye altın ve paralarını teslim eden kadın, dolandırıldığını anlayınca polise şikayette bulundu.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde şüphelinin tespiti ve yakalanması için bölgedeki güvenlik ve KGYS kamera görüntülerini inceledi. Zanlı A.K.'nin Ankara'ya kaçtığını tespit eden ekipler, şüpheliyi yakalayarak Kırıkkale'ye getirdi.

Üzerinde 12 bin 683 dolar, 1148 avro, 100 sterlin, 1125 lira, cep telefonu, 2 bilezik, 7 yüzük, 4 çift küpe ve 4 kolye bulunan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.