,, ,

Kırıkkale otobüs terminalinde silahlı kavga: 3 kişi yaralandı, 8 şüpheli tutuklandı

Gündem 07.10.2023 - 09:46, Güncelleme: 07.10.2023 - 09:46 3608+ kez okundu.
 

Kırıkkale otobüs terminalinde silahlı kavga: 3 kişi yaralandı, 8 şüpheli tutuklandı

Kırıkkale’deki otobüs terminalinde çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı, 8 şüpheli gözaltına alındı ve tutuklandı.
Kırıkkale 'de otobüs terminalinde iki taraf arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişinin yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 8 şüpheli tutuklandı. Dün Kırıkkale 15 Temmuz Demokrasi Terminali'nde çıkan kavgada 2 kişinin silahla, bir kişinin de darp sonucu yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan S.C, H.B, S.Ç, Ç.A, M.Ş, H.K, A.T. ve D.S.A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, hakimlikçe tutuklandı. Kırıkkale 15 Temmuz Demokrasi Terminali'nde faaliyet gösteren iki firma yetkilileri arasında çıkan silahlı kavgada, taraflar birbirine tabanca ve tüfekle ateş açmış, R.B. (46) ve olayla ilgisi bulunmayan G.P. (56) yaralanmıştı. S.Ç'nin de (34) darp sonucu yaralandığı olayla ilgili 8 şüpheli gözaltına alınmıştı.
Kırıkkale’deki otobüs terminalinde çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı, 8 şüpheli gözaltına alındı ve tutuklandı.

Kırıkkale 'de otobüs terminalinde iki taraf arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişinin yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 8 şüpheli tutuklandı.

Dün Kırıkkale 15 Temmuz Demokrasi Terminali'nde çıkan kavgada 2 kişinin silahla, bir kişinin de darp sonucu yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan S.C, H.B, S.Ç, Ç.A, M.Ş, H.K, A.T. ve D.S.A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, hakimlikçe tutuklandı.

Kırıkkale 15 Temmuz Demokrasi Terminali'nde faaliyet gösteren iki firma yetkilileri arasında çıkan silahlı kavgada, taraflar birbirine tabanca ve tüfekle ateş açmış, R.B. (46) ve olayla ilgisi bulunmayan G.P. (56) yaralanmıştı.

S.Ç'nin de (34) darp sonucu yaralandığı olayla ilgili 8 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.