,, ,

Kim Milyoner Olmak İster'de Tarihi Gece: 5 Milyonluk Sorunun Şıklarında Yozgat Vardı

Gündem 13.11.2023 - 15:43, Güncelleme: 13.11.2023 - 15:43 2620+ kez okundu.
 

Kim Milyoner Olmak İster'de Tarihi Gece: 5 Milyonluk Sorunun Şıklarında Yozgat Vardı

Kim Milyoner Olmak İster’de tarihi bir gece: İlk kez 5 milyon TL değerindeki soru açıldı. Yarışmacı büyük ödülü kazanamadı
ATV 'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında tarihi bir gece yaşandı. 12 Kasım 2023 tarihinde yayınlanan bölümde, yarışma tarihinde ilk kez 5 milyon TL değerindeki soru açıldı. Yarışmacı Eyub İşler, 5 milyon TL değerindeki soruya doğru cevap vererek büyük ödüle ulaşamadı. Sorunun şıkları ise şöyleydi: Iğdır Yozgat Tokat Çorum Sorunun cevabı ise Çorum oldu. Eyub İşler, yanlış cevap vererek 50.000 TL'lik ödülle yarışmaya veda etti. 5 milyonluk soru, yarışmanın tarihinde bir ilk olmasıyla birlikte, Yozgat'ın da gündeme gelmesine neden oldu. Yozgat, 5 milyonluk soruya şık olarak dahil edilerek, Türkiye'nin tam orta noktası olarak öne çıktı. Yozgat Valisi Ziya Polat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyonluk sorunun şıklarında Yozgat'ımızın yer alması bizleri gururlandırdı. Yozgat, Türkiye'nin tam orta noktasıdır. Bu durum, Yozgat'ın önemini ve stratejik konumunu bir kez daha ortaya koymaktadır." ifadelerini kullandı.
Kim Milyoner Olmak İster’de tarihi bir gece: İlk kez 5 milyon TL değerindeki soru açıldı. Yarışmacı büyük ödülü kazanamadı

ATV 'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında tarihi bir gece yaşandı. 12 Kasım 2023 tarihinde yayınlanan bölümde, yarışma tarihinde ilk kez 5 milyon TL değerindeki soru açıldı.

Yarışmacı Eyub İşler, 5 milyon TL değerindeki soruya doğru cevap vererek büyük ödüle ulaşamadı. Sorunun şıkları ise şöyleydi:

  • Iğdır
  • Yozgat
  • Tokat
  • Çorum

Sorunun cevabı ise Çorum oldu. Eyub İşler, yanlış cevap vererek 50.000 TL'lik ödülle yarışmaya veda etti.

5 milyonluk soru, yarışmanın tarihinde bir ilk olmasıyla birlikte, Yozgat'ın da gündeme gelmesine neden oldu. Yozgat, 5 milyonluk soruya şık olarak dahil edilerek, Türkiye'nin tam orta noktası olarak öne çıktı.

Yozgat Valisi Ziya Polat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyonluk sorunun şıklarında Yozgat'ımızın yer alması bizleri gururlandırdı. Yozgat, Türkiye'nin tam orta noktasıdır. Bu durum, Yozgat'ın önemini ve stratejik konumunu bir kez daha ortaya koymaktadır." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.