,, ,

Kilis'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek yürüyüşü

Gündem 26.05.2023 - 18:26, Güncelleme: 26.05.2023 - 18:26 4132+ kez okundu.
 

Kilis'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek yürüyüşü

Kilis'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek yürüyüşü
AK Parti ve MHP Kilis il başkanlıkları tarafından 28 Mayıs seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'a destek yürüyüşü düzenlendi. Hacı Cümbüş Camisi önünde başlayan yürüyüş, Cumhuriyet Meydanında sona erdi. AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal , yaptığı konuşmada, yürüyüşe katılarak destek verenlere teşekkür etti. Kilis 'in yeniden Erdoğan'a büyük bir katkıyla destek vereceğine inandıklarını anlatan Dal, Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı olabilmesi için son ana kadar çalışacaklarını kaydetti. MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir ise Kilis'te Cumhur İttifakı 'na rekor oy beklediklerini vurguladı. Yürüyüşe Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan ile siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar da katıldı.
Kilis'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek yürüyüşü

AK Parti ve MHP Kilis il başkanlıkları tarafından 28 Mayıs seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'a destek yürüyüşü düzenlendi.

Hacı Cümbüş Camisi önünde başlayan yürüyüş, Cumhuriyet Meydanında sona erdi.

AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal , yaptığı konuşmada, yürüyüşe katılarak destek verenlere teşekkür etti.

Kilis 'in yeniden Erdoğan'a büyük bir katkıyla destek vereceğine inandıklarını anlatan Dal, Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı olabilmesi için son ana kadar çalışacaklarını kaydetti.

MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir ise Kilis'te Cumhur İttifakı 'na rekor oy beklediklerini vurguladı.

Yürüyüşe Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan ile siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.