,, ,

Kılıçdaroğlu’ndan şehit Piyade Uzman Çavuş Ali Demir için taziye mesajı

Siyaset 24.08.2023 - 10:26, Güncelleme: 24.08.2023 - 10:26 4901+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu’ndan şehit Piyade Uzman Çavuş Ali Demir için taziye mesajı

Kılıçdaroğlu’ndan şehit Piyade Uzman Çavuş Ali Demir için taziye mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ali Demir için sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı. Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ali Demir’e Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu’nun paylaşımına çok sayıda yurttaş da yorum yaparak, şehide Allah’tan rahmet, ailesine ve Türk milletine başsağlığı dileklerinde bulundu.
Kılıçdaroğlu’ndan şehit Piyade Uzman Çavuş Ali Demir için taziye mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ali Demir için sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ali Demir’e Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımına çok sayıda yurttaş da yorum yaparak, şehide Allah’tan rahmet, ailesine ve Türk milletine başsağlığı dileklerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.