,, ,

Kemalpaşa Belediyesi 3.kütüphaneyi açıyor.

Dünya 24.03.2022 - 13:18, Güncelleme: 24.03.2022 - 13:18 3987+ kez okundu.
 

Kemalpaşa Belediyesi 3.kütüphaneyi açıyor.

Kemalpaşa Belediyesi 3.kütüphaneyi açıyor.
Kemalpaşa’da Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın başlattığı kütüphane seferberliği sürüyor. Kemalpaşa Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) iş birliği ile ilçeye yeni bir kütüphane kazandırılıyor. Kemalpaşa’da geçen aylarda Bağyurdu ve Ören Mahalleleri'ne kazandırılan kütüphanelerin 3’üncüsü ÇYDD’nin “Bin Çiçek Açsın Bin Fikir Yeşersin Projesi” kapsamında, Armutlu Mahallesi’nde bulunan belediyeye ait eski hizmet binasında faaliyete geçirilecek. Kemalpaşa Belediyesi ekiplerinin iki aydır sürdürdüğü çalışmaların tamamlanmasıyla hazır hale gelen kütüphanede 5.500 adet kitap raflarda yerini alacak. GUINNESS TESCİLLİ EN KÜÇÜK KİTAP Guinnes Rekorlar Kitabı’na girmiş dünyanın en küçük okunabilir kitabının da yer alacağı kütüphaneye, İzmir Motosiklet Kulübü 1.000 kitap bağışladı. Atatürk Çocukları ve Kardelenler Kütüphanesi’nde 2.200 adet çocuk kitabı bulunuyor. Armutlu eski hizmet binasının üst katında 60 metrekare alanda, kütüphane yapılması amacıyla hazırlanan odalarda, Atatürk temalı kitaplar, çocuk kitapları ve yetişkin seviyesinde 7’den 70’e herkese hitap eden kitaplar bulunacak. AÇILIŞ KURDELESİNİ, KARAKAYALI KESECEK Düzenleme aşaması 1 ay süren kütüphanede 5.500 kitabın yanı sıra vatandaşların kullanabileceği 11 adet bilgisayar ve akıl- zeka oyunları da yer alacak. Kütüphanenin açılışı, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı tarafından 26 Mart Cumartesi günü 14.00’te yapılacak.
Kemalpaşa Belediyesi 3.kütüphaneyi açıyor.

Kemalpaşa’da Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın başlattığı kütüphane seferberliği sürüyor. Kemalpaşa Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) iş birliği ile ilçeye yeni bir kütüphane kazandırılıyor.

Kemalpaşa’da geçen aylarda Bağyurdu ve Ören Mahalleleri'ne kazandırılan kütüphanelerin 3’üncüsü ÇYDD’nin “Bin Çiçek Açsın Bin Fikir Yeşersin Projesi” kapsamında, Armutlu Mahallesi’nde bulunan belediyeye ait eski hizmet binasında faaliyete geçirilecek. Kemalpaşa Belediyesi ekiplerinin iki aydır sürdürdüğü çalışmaların tamamlanmasıyla hazır hale gelen kütüphanede 5.500 adet kitap raflarda yerini alacak.

GUINNESS TESCİLLİ EN KÜÇÜK KİTAP

Guinnes Rekorlar Kitabı’na girmiş dünyanın en küçük okunabilir kitabının da yer alacağı kütüphaneye, İzmir Motosiklet Kulübü 1.000 kitap bağışladı.

Atatürk Çocukları ve Kardelenler Kütüphanesi’nde 2.200 adet çocuk kitabı bulunuyor.

Armutlu eski hizmet binasının üst katında 60 metrekare alanda, kütüphane yapılması amacıyla hazırlanan odalarda, Atatürk temalı kitaplar, çocuk kitapları ve yetişkin seviyesinde 7’den 70’e herkese hitap eden kitaplar bulunacak.

AÇILIŞ KURDELESİNİ, KARAKAYALI KESECEK

Düzenleme aşaması 1 ay süren kütüphanede 5.500 kitabın yanı sıra vatandaşların kullanabileceği 11 adet bilgisayar ve akıl- zeka oyunları da yer alacak.

Kütüphanenin açılışı, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı tarafından 26 Mart Cumartesi günü 14.00’te yapılacak.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.