,, ,

Kemal Babuccu, Keçiören’de Sürpriz Bir Başarıyla Öne Çıkıyor

Gündem 16.03.2024 - 17:08, Güncelleme: 16.03.2024 - 17:08 3645+ kez okundu.
 

Kemal Babuccu, Keçiören’de Sürpriz Bir Başarıyla Öne Çıkıyor

İYİ Parti’nin Keçiören Belediye Başkanı Adayı Kemal Babuccu, seçimlerde sürpriz bir şekilde öne çıkıyor
Turgut Altınok sonrası süreçte, Keçiören ’deki adaylar arasındaki seçim yarışı devam ediyor. Yapılan bağımsız bir ankette İYİ Parti Belediye Başkanı Adayı Kemal Babuccu , sürpriz bir şekilde önde çıktı. Bilgi Hastanesi ’nin de sahibi olan Babuccu, seçime erken başlamanın ve Keçiören halkıyla samimi bir şekilde kucaklaşmasının, bu başarıdaki en büyük etken olduğunu ifade etti. Babuccu, dertlerini içtenlikle dinleyip, reel projelerini doğru ve birebir anlatarak Keçiörenlilere teşekkür etti. Diğer adaylara da başarılar dileyerek, kazandıkları takdirde Keçiören için tüm güzel işlerde hep birlikte çalışacaklarını belirtti. “Sonuçta daha güzel bir Keçiören, daha mutlu Keçiörenliler için tüm mücadelemiz” diyerek sözlerini tamamladı.
İYİ Parti’nin Keçiören Belediye Başkanı Adayı Kemal Babuccu, seçimlerde sürpriz bir şekilde öne çıkıyor

Turgut Altınok sonrası süreçte, Keçiören ’deki adaylar arasındaki seçim yarışı devam ediyor. Yapılan bağımsız bir ankette İYİ Parti Belediye Başkanı Adayı Kemal Babuccu , sürpriz bir şekilde önde çıktı. Bilgi Hastanesi ’nin de sahibi olan Babuccu, seçime erken başlamanın ve Keçiören halkıyla samimi bir şekilde kucaklaşmasının, bu başarıdaki en büyük etken olduğunu ifade etti.

Babuccu, dertlerini içtenlikle dinleyip, reel projelerini doğru ve birebir anlatarak Keçiörenlilere teşekkür etti. Diğer adaylara da başarılar dileyerek, kazandıkları takdirde Keçiören için tüm güzel işlerde hep birlikte çalışacaklarını belirtti. “Sonuçta daha güzel bir Keçiören, daha mutlu Keçiörenliler için tüm mücadelemiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.