,, ,

Kelime Oyunu'nda yeni sezon, İbrahim Selim ile başlıyor

Tv-Dünyası 30.09.2023 - 12:11, Güncelleme: 30.09.2023 - 12:15 8162+ kez okundu.
 

Kelime Oyunu'nda yeni sezon, İbrahim Selim ile başlıyor

Sevilen yarışma Kelime Oyunu, yeni sezonda İbrahim Selim’in sunumuyla ekranlara dönüyor. Yeni sezon 4 Ekim’de teve2’de başlıyor.
Türk televizyonlarında kendine özel bir yer edinen ve çok sevilen yarışma Kelime Oyunu yeni sezonda İbrahim Selim 'in sunumuyla ekranlara gelecek. Ekranların eğlence ve bilgiyi harmanlayan en kaliteli yarışması Kelime Oyunu'nun yeni tanıtımı yayınlandı. İlk tanıtımda bir doktor olarak izleyici karşısına çıkan İbrahim Selim, ikinci tanıtımda ise kokoreççi oldu. Esprili ve farklı olan tanıtım yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada da büyük beğeni topladı. Harflerin seslisi sessizi, kelimelerin efendisi, oyunların en neşelisi Kelime Oyunu, yeni sezonunda İbrahim Selim'in sunumuyla hafta içi her gün teve2'de. İbrahim Selim'in sunumuyla Kelime Oyunu Yıllardır Ali İhsan Varol'un sunumuyla ekranlara gelen Kelime Oyunu yeni sezonda İbrahim Selim'in sunumuyla devam edecek. İbrahim Selim, eğlenceli ve farklı tarzıyla Kelime Oyunu'na yeni bir soluk kazandıracak. Sosyal medyada beğeni topladı Kelime Oyunu'nun yeni tanıtımı, sosyal medyada da büyük beğeni topladı. Tanıtımda İbrahim Selim'in farklı karakterleri canlandırması, izleyicilerden tam not aldı. Yeni sezon ne zaman başlıyor? Kelime Oyunu'nun yeni sezonu, 4 Ekim Pazartesi günü teve2'de başlayacak.
Sevilen yarışma Kelime Oyunu, yeni sezonda İbrahim Selim’in sunumuyla ekranlara dönüyor. Yeni sezon 4 Ekim’de teve2’de başlıyor.

Türk televizyonlarında kendine özel bir yer edinen ve çok sevilen yarışma Kelime Oyunu yeni sezonda İbrahim Selim 'in sunumuyla ekranlara gelecek.

Ekranların eğlence ve bilgiyi harmanlayan en kaliteli yarışması Kelime Oyunu'nun yeni tanıtımı yayınlandı. İlk tanıtımda bir doktor olarak izleyici karşısına çıkan İbrahim Selim, ikinci tanıtımda ise kokoreççi oldu. Esprili ve farklı olan tanıtım yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada da büyük beğeni topladı.

Harflerin seslisi sessizi, kelimelerin efendisi, oyunların en neşelisi Kelime Oyunu, yeni sezonunda İbrahim Selim'in sunumuyla hafta içi her gün teve2'de.

İbrahim Selim'in sunumuyla Kelime Oyunu

Yıllardır Ali İhsan Varol'un sunumuyla ekranlara gelen Kelime Oyunu yeni sezonda İbrahim Selim'in sunumuyla devam edecek. İbrahim Selim, eğlenceli ve farklı tarzıyla Kelime Oyunu'na yeni bir soluk kazandıracak.

Sosyal medyada beğeni topladı

Kelime Oyunu'nun yeni tanıtımı, sosyal medyada da büyük beğeni topladı. Tanıtımda İbrahim Selim'in farklı karakterleri canlandırması, izleyicilerden tam not aldı.

Yeni sezon ne zaman başlıyor?

Kelime Oyunu'nun yeni sezonu, 4 Ekim Pazartesi günü teve2'de başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.