,, ,

Kedi Gözü Makyajı

Yaşam 15.08.2023 - 11:50, Güncelleme: 15.08.2023 - 11:50 6061+ kez okundu.
 

Kedi Gözü Makyajı

Kedi Gözü Makyajı Nasıl Yapılır?
Kedi gözü makyajı , gözlerinizi daha çekik ve etkileyici göstermek için kullanabileceğiniz bir makyaj tekniğidir. Bu makyaj tekniği , 1920'lerde Hollywood yıldızları tarafından popüler hale getirilmiştir. Kedi gözü makyajı, her tür göz şekline uygundur ve özel günler için veya günlük makyaj olarak kullanılabilir. Kedi gözü makyajı yapmak için ihtiyacınız olan malzemeler şunlardır: Göz farı paleti Göz kalemi Maskara Göz fırçası Kedi gözü makyajı yapmak için aşağıdaki adımları takip edin: Gözlerinizi baz ile kaplayın. Göz kapağınızı açık tonlu bir göz farı ile kaplayın. Göz kapağınızın dış köşesine koyu tonlu bir göz farı uygulayın. Göz kalemi ile göz kapağınızın dış köşesinden, kaş kemiğine doğru ince bir çizgi çekin. Göz kaleminin kuyruğunu, göz kapağınızın doğal kıvrımına göre uzatın. Göz kalemini göz kapağınızın iç köşesine de uygulayın. Maskara ile kirpiklerinizi kıvırın ve birkaç kat maskara uygulayın. Kedi gözü makyajı ile gözlerinizi daha çekik ve etkileyici gösterebilirsiniz. Bu makyaj tekniği, her tür göz şekline uygundur ve özel günler için veya günlük makyaj olarak kullanılabilir. İşte kedi gözü makyajı için bazı ipuçları: Göz kalemi yerine likit göz farı da kullanabilirsiniz. Göz kalemini veya likit göz farını uygulamadan önce, göz kapağınızı primer ile kaplamanız, makyajınızın daha uzun süre dayanmasını sağlayacaktır. Göz kalemini veya likit göz farını uygulamak için, ince uçlu bir fırça kullanın. Göz kalemini veya likit göz farını uygularken, göz kapağınızın doğal kıvrımını takip edin. Göz kalemini veya likit göz farını uygularken, hata yaparsanız, bir pamuk çubukla kolayca temizleyebilirsiniz. Kedi gözü makyajını tamamlamak için, kirpiklerinizi kıvırın ve birkaç kat maskara uygulayın.
Kedi Gözü Makyajı Nasıl Yapılır?

Kedi gözü makyajı , gözlerinizi daha çekik ve etkileyici göstermek için kullanabileceğiniz bir makyaj tekniğidir. Bu makyaj tekniği , 1920'lerde Hollywood yıldızları tarafından popüler hale getirilmiştir. Kedi gözü makyajı, her tür göz şekline uygundur ve özel günler için veya günlük makyaj olarak kullanılabilir.

Kedi gözü makyajı yapmak için ihtiyacınız olan malzemeler şunlardır:

  • Göz farı paleti
  • Göz kalemi
  • Maskara
  • Göz fırçası

Kedi gözü makyajı yapmak için aşağıdaki adımları takip edin:

  1. Gözlerinizi baz ile kaplayın.
  2. Göz kapağınızı açık tonlu bir göz farı ile kaplayın.
  3. Göz kapağınızın dış köşesine koyu tonlu bir göz farı uygulayın.
  4. Göz kalemi ile göz kapağınızın dış köşesinden, kaş kemiğine doğru ince bir çizgi çekin.
  5. Göz kaleminin kuyruğunu, göz kapağınızın doğal kıvrımına göre uzatın.
  6. Göz kalemini göz kapağınızın iç köşesine de uygulayın.
  7. Maskara ile kirpiklerinizi kıvırın ve birkaç kat maskara uygulayın.

Kedi gözü makyajı ile gözlerinizi daha çekik ve etkileyici gösterebilirsiniz. Bu makyaj tekniği, her tür göz şekline uygundur ve özel günler için veya günlük makyaj olarak kullanılabilir.

İşte kedi gözü makyajı için bazı ipuçları:

  • Göz kalemi yerine likit göz farı da kullanabilirsiniz.
  • Göz kalemini veya likit göz farını uygulamadan önce, göz kapağınızı primer ile kaplamanız, makyajınızın daha uzun süre dayanmasını sağlayacaktır.
  • Göz kalemini veya likit göz farını uygulamak için, ince uçlu bir fırça kullanın.
  • Göz kalemini veya likit göz farını uygularken, göz kapağınızın doğal kıvrımını takip edin.
  • Göz kalemini veya likit göz farını uygularken, hata yaparsanız, bir pamuk çubukla kolayca temizleyebilirsiniz.
  • Kedi gözü makyajını tamamlamak için, kirpiklerinizi kıvırın ve birkaç kat maskara uygulayın.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.