,, ,

Kayseri'de sahte altınla 24 kişiyi 430 bin TL dolandıran zanlı yakalandı

Asayiş 05.09.2023 - 11:36, Güncelleme: 05.09.2023 - 11:36 7429+ kez okundu.
 

Kayseri'de sahte altınla 24 kişiyi 430 bin TL dolandıran zanlı yakalandı

Kayseri’de sahte altınla dolandırıcılık: 24 mağdur
Kayseri 'de, internet üzerinden ilana verilen elektronik eşyaları sahte altın la satın alarak 24 kişiyi 430 bin lira dolandırdığı iddia edilen zanlı yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, internet üzerinden cep telefonu, bilgisayar ve oyun konsolu gibi elektronik eşyaları satın almak için anlaştığı kişilere sahte altın verdiği öne sürülen M.K.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Polis, M.K.'nin aynı yöntemle 24 vatandaşa sahte altın verip 430 bin lira dolandırdığı tespit etti. Zanlı, Kayseri'de düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kayseri’de sahte altınla dolandırıcılık: 24 mağdur

Kayseri 'de, internet üzerinden ilana verilen elektronik eşyaları sahte altın la satın alarak 24 kişiyi 430 bin lira dolandırdığı iddia edilen zanlı yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, internet üzerinden cep telefonu, bilgisayar ve oyun konsolu gibi elektronik eşyaları satın almak için anlaştığı kişilere sahte altın verdiği öne sürülen M.K.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Polis, M.K.'nin aynı yöntemle 24 vatandaşa sahte altın verip 430 bin lira dolandırdığı tespit etti.

Zanlı, Kayseri'de düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.