,, ,

Kayseri'de Evini Ateşe Veren Kişi Gözaltına Alındı

Gündem 13.11.2023 - 16:23, Güncelleme: 13.11.2023 - 16:25 2596+ kez okundu.
 

Kayseri'de Evini Ateşe Veren Kişi Gözaltına Alındı

Kayseri’de bir kişi, evini ateşe verdikten sonra özel harekat polisi tarafından gözaltına alındı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Kayseri 'nin merkez Melikgazi ilçesinde evini ateşe veren kişi, özel harekat polisinin operasyonuyla gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi 2189. Cadde'de 12 katlı apartmanın son katında yalnız yaşayan 58 yaşındaki M.K, henüz belirlenemeyen nedenle evini ateşe verdi. Dumanı fark eden çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis, özel harekat, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen ve kapıyı açmayan M.K'nin silahlı olabileceğini değerlendirerek bir süre yangına müdahale edemedi. Özel harekat polisinin koçbaşıyla kapıyı kırıp M.K'yi gözaltına almasının ardından itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Evde hasara yol açan yangınla ilgili polisin soruşturması sürüyor.    
Kayseri’de bir kişi, evini ateşe verdikten sonra özel harekat polisi tarafından gözaltına alındı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Kayseri 'nin merkez Melikgazi ilçesinde evini ateşe veren kişi, özel harekat polisinin operasyonuyla gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi 2189. Cadde'de 12 katlı apartmanın son katında yalnız yaşayan 58 yaşındaki M.K, henüz belirlenemeyen nedenle evini ateşe verdi.

Dumanı fark eden çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis, özel harekat, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekipler, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen ve kapıyı açmayan M.K'nin silahlı olabileceğini değerlendirerek bir süre yangına müdahale edemedi.

Özel harekat polisinin koçbaşıyla kapıyı kırıp M.K'yi gözaltına almasının ardından itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Evde hasara yol açan yangınla ilgili polisin soruşturması sürüyor.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.