,, ,

Kayseri Valisi ve Garnizon Komutanı Hastane Ziyareti

Gündem 07.02.2024 - 11:10, Güncelleme: 07.02.2024 - 11:10 3373+ kez okundu.
 

Kayseri Valisi ve Garnizon Komutanı Hastane Ziyareti

Kayseri Valisi, Garnizon Komutanı ve Erciyes Üniversitesi Rektörü, Gevher Nesibe Hastanesi’ndeki hastaları ziyaret etti, moral verdi.
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek , Garnizon Komutanı Tuğgeneral Haldun Taşan ve Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun , Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi 'ni ziyaret ederek tedavi gören hastalarla bir araya geldi. Vali Çiçek, Garnizon Komutanı Taşan ve Rektör Altun, hastanede yatmakta olan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Hastalarla sohbet ederek moral ve motivasyonlarını yükseltmeye çalıştılar. Ziyaret sırasında hastaların talep ve sorunlarını da dinlediler.
Kayseri Valisi, Garnizon Komutanı ve Erciyes Üniversitesi Rektörü, Gevher Nesibe Hastanesi’ndeki hastaları ziyaret etti, moral verdi.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek , Garnizon Komutanı Tuğgeneral Haldun Taşan ve Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun , Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi 'ni ziyaret ederek tedavi gören hastalarla bir araya geldi.

Vali Çiçek, Garnizon Komutanı Taşan ve Rektör Altun, hastanede yatmakta olan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Hastalarla sohbet ederek moral ve motivasyonlarını yükseltmeye çalıştılar. Ziyaret sırasında hastaların talep ve sorunlarını da dinlediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.