,, ,

Kayseri Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği için masaya oturdu

Gündem 31.07.2023 - 17:18, Güncelleme: 31.07.2023 - 17:18 3087+ kez okundu.
 

Kayseri Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği için masaya oturdu

Kayseri Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği için masaya oturdu
Kayseri Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mükerrem Betül Yerer Aycan ve Tıp Fakültesi, Temel Tıp Bilimleri Prof. Dr. Çiğdem Karakükcü , İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse 'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette, eğitim alanında iş birliği olanakları değerlendirildi. Prof. Dr. Yerer Aycan , üniversitenin eğitim ve araştırma faaliyetleri hakkında bilgi vererek, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak projeler yürütmek istediklerini söyledi. Prof. Dr. Karakükcü de, üniversitenin sağlık alanındaki çalışmaları hakkında bilgi verdi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliğine hazır olduklarını ifade etti. İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse , ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite ile iş birliğine açık olduklarını söyledi. Karaköse, "Üniversitelerimiz, şehrimizin en önemli değerleridir. Eğitim ve araştırma alanında iş birliği yaparak, şehrimize daha büyük katkılar sunabiliriz" dedi.
Kayseri Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği için masaya oturdu

Kayseri Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mükerrem Betül Yerer Aycan ve Tıp Fakültesi, Temel Tıp Bilimleri Prof. Dr. Çiğdem Karakükcü , İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse 'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette, eğitim alanında iş birliği olanakları değerlendirildi. Prof. Dr. Yerer Aycan , üniversitenin eğitim ve araştırma faaliyetleri hakkında bilgi vererek, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak projeler yürütmek istediklerini söyledi. Prof. Dr. Karakükcü de, üniversitenin sağlık alanındaki çalışmaları hakkında bilgi verdi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliğine hazır olduklarını ifade etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse , ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite ile iş birliğine açık olduklarını söyledi. Karaköse, "Üniversitelerimiz, şehrimizin en önemli değerleridir. Eğitim ve araştırma alanında iş birliği yaparak, şehrimize daha büyük katkılar sunabiliriz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.