,, ,

Kayseri Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür etti

Eğitim 03.08.2023 - 15:38, Güncelleme: 03.08.2023 - 15:38 18784+ kez okundu.
 

Kayseri Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür etti

İl Milli Eğitim Müdürü, Kayseri Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi'nin projelerini destekleyeceğini söyledi
Kayseri Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi Müdürü İlhami Boran ve proje ekibi, İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse 'yi ziyaret etti. Ziyarette, ulusal ve yerel bazda düşündükleri projeler hakkında İl Müdürümüze bilgi verdiler. Ziyarete ayrıca İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Akpınar da katıldı. Ziyarette İlhami Boran , okulun fiziki ve akademik durumu hakkında İl Müdürü Bahameddin Karaköse 'ye bilgi verdi. İlhami Boran , okulun ulusal ve yerel bazda birçok projeyi hayata geçirdiğini belirterek, bu projelerin İl Müdürümüzün desteği ile daha da başarılı olacağına inandığını söyledi. İl Müdürü Bahameddin Karaköse , okulun projelerini çok önemsediğini belirterek, okulun her zaman yanında olacaklarını söyledi. İl Müdürü Karaköse, okulun başarılarının devamını diledi. Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.
İl Milli Eğitim Müdürü, Kayseri Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi'nin projelerini destekleyeceğini söyledi

Kayseri Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi Müdürü İlhami Boran ve proje ekibi, İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse 'yi ziyaret etti. Ziyarette, ulusal ve yerel bazda düşündükleri projeler hakkında İl Müdürümüze bilgi verdiler. Ziyarete ayrıca İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Akpınar da katıldı.

Ziyarette İlhami Boran , okulun fiziki ve akademik durumu hakkında İl Müdürü Bahameddin Karaköse 'ye bilgi verdi. İlhami Boran , okulun ulusal ve yerel bazda birçok projeyi hayata geçirdiğini belirterek, bu projelerin İl Müdürümüzün desteği ile daha da başarılı olacağına inandığını söyledi.

İl Müdürü Bahameddin Karaköse , okulun projelerini çok önemsediğini belirterek, okulun her zaman yanında olacaklarını söyledi. İl Müdürü Karaköse, okulun başarılarının devamını diledi.

Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.