,, ,

Kaymakamdan yaylada çoban ateşinde çay keyfi

Gündem 26.12.2022 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2022 - 10:21 3771+ kez okundu.
 

Kaymakamdan yaylada çoban ateşinde çay keyfi

Kaymakamdan yaylada çoban ateşinde çay keyfi
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin , hafta sonunda doğayla iç içe olmak için Çardağı Yaylası ’na çıktı. Yaylada hayvanlarını otlatan çobanın kara demlikte demlediği çayı yudumlayan Kaymakam, temiz hava ve sıcak sohbetle güzel bir pazar günü geçirdi.   Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin , pazar gününü yaylada doğayla ve Çoban Durmuş’la geçirdi. Doğayı ve yüksek yerlere çıkmayı seven Kaymakam Pişkin, yaylada hayvanlarını otlatan çobanı ziyarete gitti.   İKİ LAFIN BELİNİ KIRDIK Güzel bir gün geçiren Kaymakam Pişkin, “Kemer Çardağı Yaylası’nda bir çoban ateşinin başında, kara demlik çayın tadında iki çift lafın belini kırdık Durmuş kardeşimle…” ifadesini paylaştı.   BİZDEN DAHA HUZURLU GÖRÜNÜYORDU Çoban ateşinde kara demlik çayı eşliğinde çobanla doyasıya sohbet eden Kaymakam, çobana gününü nasıl geçirdiğini, hayvanları kaçta çıkarıp geri getirdiğini, tek başına sıkılıp sıkılmadığını ve huzurlu olup olmadığını sordu. Kaymakam Pişkin, “Bizden daha huzurlu görünüyordu” dedi
Kaymakamdan yaylada çoban ateşinde çay keyfi

Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin , hafta sonunda doğayla iç içe olmak için Çardağı Yaylası ’na çıktı. Yaylada hayvanlarını otlatan çobanın kara demlikte demlediği çayı yudumlayan Kaymakam, temiz hava ve sıcak sohbetle güzel bir pazar günü geçirdi.

 

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin , pazar gününü yaylada doğayla ve Çoban Durmuş’la geçirdi.

Doğayı ve yüksek yerlere çıkmayı seven Kaymakam Pişkin, yaylada hayvanlarını otlatan çobanı ziyarete gitti.

 

İKİ LAFIN BELİNİ KIRDIK

Güzel bir gün geçiren Kaymakam Pişkin, “Kemer Çardağı Yaylası’nda bir çoban ateşinin başında, kara demlik çayın tadında iki çift lafın belini kırdık Durmuş kardeşimle…” ifadesini paylaştı.

 

BİZDEN DAHA HUZURLU GÖRÜNÜYORDU

Çoban ateşinde kara demlik çayı eşliğinde çobanla doyasıya sohbet eden Kaymakam, çobana gününü nasıl geçirdiğini, hayvanları kaçta çıkarıp geri getirdiğini, tek başına sıkılıp sıkılmadığını ve huzurlu olup olmadığını sordu.

Kaymakam Pişkin, “Bizden daha huzurlu görünüyordu” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.