,, ,

Kastamonu'da yüksek kesimlerde kar ve sis görülüyor

Gündem 20.12.2022 - 17:42, Güncelleme: 20.12.2022 - 17:42 4973+ kez okundu.
 

Kastamonu'da yüksek kesimlerde kar ve sis görülüyor

Kastamonu'da yüksek kesimlerde kar ve sis görülüyor
Kastamonu'nun yüksek kesimlerinde kar yağışı ve sis etkili oluyor. Kastamonu'nun Abana, Bozkurt ve Çatalzeytin ilçelerini birbirine bağlayan kara yolunun 1450 rakımlı Yaralıgöz Dağı mevkisinde kar etkili oluyor. Küre Dağları'nın yüksek bölgelerinde de dün başlayan kar yağışı devam ediyor. Isırganlık ve Esentepe mevkisinde yoğunlaşan kar yağışı nedeniyle trafik ve Karayolları ekipleri çalışma yürütüyor. Bölgede zaman zaman etkili olan sis de görüş mesafesinin düşmesine neden oldu.
Kastamonu'da yüksek kesimlerde kar ve sis görülüyor

Kastamonu'nun yüksek kesimlerinde kar yağışı ve sis etkili oluyor.

Kastamonu'nun Abana, Bozkurt ve Çatalzeytin ilçelerini birbirine bağlayan kara yolunun 1450 rakımlı Yaralıgöz Dağı mevkisinde kar etkili oluyor.

Küre Dağları'nın yüksek bölgelerinde de dün başlayan kar yağışı devam ediyor. Isırganlık ve Esentepe mevkisinde yoğunlaşan kar yağışı nedeniyle trafik ve Karayolları ekipleri çalışma yürütüyor.

Bölgede zaman zaman etkili olan sis de görüş mesafesinin düşmesine neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.