,, ,

Kasımpaşa, Ziraat Türkiye Kupası'nda Motolux 68 Aksaray Belediye Spor'u 2-0 yendi

Spor 31.10.2023 - 13:54, Güncelleme: 31.10.2023 - 13:54 21660+ kez okundu.
 

Kasımpaşa, Ziraat Türkiye Kupası'nda Motolux 68 Aksaray Belediye Spor'u 2-0 yendi

Kasımpaşa, Ziraat Türkiye Kupası’nda Motolux 68 Aksaray Belediye Spor’u 2-0 yenerek bir üst tura çıktı.
Kasımpaşa , Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda Motolux 68 Aksaray Belediye Spor'u 2-0 mağlup ederek, bir üst tura yükseldi. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçta, ev sahibi ekip 58. dakikada Yasin Özcan 'ın golüyle 1-0 öne geçti. 76. dakikada ise Mortadha Ben Ouanes 'in golüyle farkı 2'ye çıkardı. Kasımpaşa, bu galibiyetle birlikte Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turuna yükseldi. Yasin Özcan 'ın gol sonrası sevinç seli Kasımpaşa'nın 1-0 öne geçtiği 58. dakikada, Yasin Özcan'ın attığı gol sonrası Kasımpaşalı oyuncular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Yasin Özcan, gol sonrası tribünlere koşarak taraftarlarla birlikte kutlama yaptı. Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu , maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Çok iyi bir maç oynadık. Oyunun her iki yarısında da üstün olan taraf bizdik. Gollerimizle de durumu lehimize çevirmeyi başardık. Bu galibiyet bizi Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura taşıdı. Yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Kasımpaşa, Ziraat Türkiye Kupası’nda Motolux 68 Aksaray Belediye Spor’u 2-0 yenerek bir üst tura çıktı.

Kasımpaşa , Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda Motolux 68 Aksaray Belediye Spor'u 2-0 mağlup ederek, bir üst tura yükseldi.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçta, ev sahibi ekip 58. dakikada Yasin Özcan 'ın golüyle 1-0 öne geçti. 76. dakikada ise Mortadha Ben Ouanes 'in golüyle farkı 2'ye çıkardı.

Kasımpaşa, bu galibiyetle birlikte Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turuna yükseldi.

Yasin Özcan 'ın gol sonrası sevinç seli

Kasımpaşa'nın 1-0 öne geçtiği 58. dakikada, Yasin Özcan'ın attığı gol sonrası Kasımpaşalı oyuncular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Yasin Özcan, gol sonrası tribünlere koşarak taraftarlarla birlikte kutlama yaptı.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu , maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Çok iyi bir maç oynadık. Oyunun her iki yarısında da üstün olan taraf bizdik. Gollerimizle de durumu lehimize çevirmeyi başardık. Bu galibiyet bizi Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura taşıdı. Yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.