,, ,

Karaman'da Uyuşturucu Operasyonu: 1.160 Gram Esrar ve Kenevir Bitkisi Ele Geçirildi!

Asayiş 07.05.2024 - 14:54, Güncelleme: 07.05.2024 - 14:54 3234 kez okundu.
 

Karaman'da Uyuşturucu Operasyonu: 1.160 Gram Esrar ve Kenevir Bitkisi Ele Geçirildi!

Karaman İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucuyla mücadelede büyük bir başarı elde etti; bir operasyonda çeşitli uyuşturucular ele geçirildi.
Karaman İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucuyla mücadele kapsamında düzenlediği operasyonda büyük bir başarı elde etti. KOM Şube Müdürlüğü ve Kâzımkarabekir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Erek Mahallesi 'nde bulunan bir evde uyuşturucu arama köpeği ile yapılan aramada; 1.160 gram satışa hazır kubar esrar, 82 kök kenevir bitkisi, 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Operasyonda yakalanan S.G. isimli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. Şahıs, işlemlerin tamamlanmasının ardından tutuklanarak Karaman M Tipi Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi. Karaman Valiliği yaptığı açıklamada, ilde huzur ve güven ortamının devamını sağlamaya yönelik denetimlerin ve her türlü uyuşturucuyla mücadeleye kararlı ve kesintisiz bir şekilde devam edileceğini bildirdi.
Karaman İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucuyla mücadelede büyük bir başarı elde etti; bir operasyonda çeşitli uyuşturucular ele geçirildi.

Karaman İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucuyla mücadele kapsamında düzenlediği operasyonda büyük bir başarı elde etti. KOM Şube Müdürlüğü ve Kâzımkarabekir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Erek Mahallesi 'nde bulunan bir evde uyuşturucu arama köpeği ile yapılan aramada;

  • 1.160 gram satışa hazır kubar esrar,
  • 82 kök kenevir bitkisi,
  • 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Operasyonda yakalanan S.G. isimli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. Şahıs, işlemlerin tamamlanmasının ardından tutuklanarak Karaman M Tipi Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Karaman Valiliği yaptığı açıklamada, ilde huzur ve güven ortamının devamını sağlamaya yönelik denetimlerin ve her türlü uyuşturucuyla mücadeleye kararlı ve kesintisiz bir şekilde devam edileceğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.