,, ,

Karaman'da silahlı saldırıda hayatını kaybeden kişinin eşi de dahil 6 zanlı tutuklandı

Asayiş 01.08.2023 - 12:43, Güncelleme: 01.08.2023 - 12:43 5402+ kez okundu.
 

Karaman'da silahlı saldırıda hayatını kaybeden kişinin eşi de dahil 6 zanlı tutuklandı

Karaman'da cinayetin arkasından aşk çıktı: Eşini öldürttüğü iddia edilen kadın ve sevgilisi de dahil 6 zanlı tutuklandı
Karaman 'da silahlı saldırıda hayatını kaybeden kişinin eşinin de aralarında bulunduğu 6 zanlı tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hisar Mahallesi 'nde bulunan Karaman Kalesi yakınında Mehmet Başar'ın 30 Temmuz'da kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından silahla öldürülmesiyle ilgili çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, olay yerinden kaçanların içinde bulunduğu otomobili tespit etti. Araçtakilerin Başar'ın eşi E.B. ile M.B, T.K, F.H.Ş, S.A. ve G.T.'nin olduğu belirlendi. Şüpheliler yapılan operasyonla evlerinde gözaltına alındı. E.B. ile M.B. ve T.K'nin Başar'ın evine çıkıp zile bastıkları, kapının açılmasıyla M.B'nin ateş ettiği, diğer 3 şüphelinin ise parkta bekledikleri öğrenildi. E.B'nin bir süredir ayrı yaşadığı eşini, sevgilisi olduğu belirtilen şüpheliye öldürttüğü ileri sürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 zanlı, sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
Karaman'da cinayetin arkasından aşk çıktı: Eşini öldürttüğü iddia edilen kadın ve sevgilisi de dahil 6 zanlı tutuklandı

Karaman 'da silahlı saldırıda hayatını kaybeden kişinin eşinin de aralarında bulunduğu 6 zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hisar Mahallesi 'nde bulunan Karaman Kalesi yakınında Mehmet Başar'ın 30 Temmuz'da kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından silahla öldürülmesiyle ilgili çalışma başlattı.

Bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, olay yerinden kaçanların içinde bulunduğu otomobili tespit etti.

Araçtakilerin Başar'ın eşi E.B. ile M.B, T.K, F.H.Ş, S.A. ve G.T.'nin olduğu belirlendi.

Şüpheliler yapılan operasyonla evlerinde gözaltına alındı.

E.B. ile M.B. ve T.K'nin Başar'ın evine çıkıp zile bastıkları, kapının açılmasıyla M.B'nin ateş ettiği, diğer 3 şüphelinin ise parkta bekledikleri öğrenildi. E.B'nin bir süredir ayrı yaşadığı eşini, sevgilisi olduğu belirtilen şüpheliye öldürttüğü ileri sürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 zanlı, sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.