,, ,

Karaman’da Kaçakçılık Operasyonu: Çeşitli Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi

Asayiş 28.02.2024 - 12:53, Güncelleme: 28.02.2024 - 12:54 6043+ kez okundu.
 

Karaman’da Kaçakçılık Operasyonu: Çeşitli Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi

Karaman Jandarma, 27 Şubat 2024’te kaçakçılık operasyonu düzenledi. Çeşitli silah ve mühimmat ele geçirildi. Adli işlemler devam ediyor
Karaman İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Ermenek İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Kazancı Jandarma Karakol Komutanlığı, 27 Şubat 2024 tarihinde kaçakçılıkla mücadele faaliyetleri kapsamında bir operasyon düzenledi. Operasyon, Ermenek İlçesi Kazancı Beldesi’nde (H.B) isimli bir şahsın evinde gerçekleştirildi. Yapılan arama sonucunda; • (2) Adet Ruhsatsız Av Tüfeği, • (1) Adet Ruhsatlı Av Tüfeği (Mersin ili Mut ilçesinden 2013 yılında çalındığı tespit edilen), • (1) Adet Kurusıkı Tabanca, • (52) Adet Av Tüfeği Fişeği, • (1) Adet Metal Arama Dedektörü ele geçirildi. Yakalanan şahıs hakkında adli işlemler devam etmektedir. Karaman İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güven ortamını sağlamaya yönelik denetim ve uygulamalarına, her türlü kaçakçılıkla mücadele faaliyetlerine kararlı ve kesintisiz bir şekilde devam edeceğini bildirdi.
Karaman Jandarma, 27 Şubat 2024’te kaçakçılık operasyonu düzenledi. Çeşitli silah ve mühimmat ele geçirildi. Adli işlemler devam ediyor

Karaman İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Ermenek İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Kazancı Jandarma Karakol Komutanlığı, 27 Şubat 2024 tarihinde kaçakçılıkla mücadele faaliyetleri kapsamında bir operasyon düzenledi.

Operasyon, Ermenek İlçesi Kazancı Beldesi’nde (H.B) isimli bir şahsın evinde gerçekleştirildi. Yapılan arama sonucunda; • (2) Adet Ruhsatsız Av Tüfeği, • (1) Adet Ruhsatlı Av Tüfeği (Mersin ili Mut ilçesinden 2013 yılında çalındığı tespit edilen), • (1) Adet Kurusıkı Tabanca, • (52) Adet Av Tüfeği Fişeği, • (1) Adet Metal Arama Dedektörü ele geçirildi.

Yakalanan şahıs hakkında adli işlemler devam etmektedir. Karaman İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güven ortamını sağlamaya yönelik denetim ve uygulamalarına, her türlü kaçakçılıkla mücadele faaliyetlerine kararlı ve kesintisiz bir şekilde devam edeceğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.