,, ,

Karaman’da Huzur ve Güven İçin Kararlı Adımlar: Jandarma’dan Etkili Operasyon

Asayiş 30.01.2024 - 14:42, Güncelleme: 30.01.2024 - 14:42 8075+ kez okundu.
 

Karaman’da Huzur ve Güven İçin Kararlı Adımlar: Jandarma’dan Etkili Operasyon

Karaman Jandarma’dan 22-28 Ocak’ta büyük operasyon: 6.722 kişi sorgulandı, 27 şüpheli yakalandı, çeşitli suç aletleri ele geçirildi.
Karaman İl Jandarma Komutanlığı, 22-28 Ocak 2024 tarihleri arasında asayiş, kaçakçılık ve trafik olaylarına yönelik bir dizi operasyon gerçekleştirdi. Bu operasyonlar sonucunda: 6.722 kişi sorgulandı. 3.364 araç kontrol edildi. Uyuşturucu ve uyarıcı madde kabul etmek, bulundurmak veya kullanmak, 5607 ve 2313 sayılı kanunlara muhalefet, hırsızlık gibi çeşitli suçlardan aranan 27 kişi yakalandı. Bu kişilerden 3’ü tutuklandı. 1 kişiye adli veya idari işlem uygulandı. 5 araç sürücüsüne ehliyetsiz veya yetersiz ehliyetle araç kullanmaktan dolayı işlem yapıldı. 8 araç trafikten men edildi. Ayrıca yapılan aramalar sonucunda 5 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet çalıntı otomobil, 1 adet çalıntı motosiklet, 131 gram kubar esrar, 56 adet sentetik (uyuşturucu) hap, 2 adet tüfek üstü dürbün, tüfek yapımında kullanılan parçalar ve çeşitli çap ve miktarda tabanca fişeği ile av tüfeği fişeği ele geçirildi. Karaman İl Jandarma Komutanlığı, ilimizde huzur ve güven ortamının devamını sağlamaya yönelik denetim ve uygulamalarına kararlı ve kesintisiz bir şekilde devam edeceğini bildirdi.
Karaman Jandarma’dan 22-28 Ocak’ta büyük operasyon: 6.722 kişi sorgulandı, 27 şüpheli yakalandı, çeşitli suç aletleri ele geçirildi.

Karaman İl Jandarma Komutanlığı, 22-28 Ocak 2024 tarihleri arasında asayiş, kaçakçılık ve trafik olaylarına yönelik bir dizi operasyon gerçekleştirdi. Bu operasyonlar sonucunda:

  • 6.722 kişi sorgulandı.
  • 3.364 araç kontrol edildi.
  • Uyuşturucu ve uyarıcı madde kabul etmek, bulundurmak veya kullanmak, 5607 ve 2313 sayılı kanunlara muhalefet, hırsızlık gibi çeşitli suçlardan aranan 27 kişi yakalandı.
  • Bu kişilerden 3’ü tutuklandı.
  • 1 kişiye adli veya idari işlem uygulandı.
  • 5 araç sürücüsüne ehliyetsiz veya yetersiz ehliyetle araç kullanmaktan dolayı işlem yapıldı.
  • 8 araç trafikten men edildi.

Ayrıca yapılan aramalar sonucunda 5 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet çalıntı otomobil, 1 adet çalıntı motosiklet, 131 gram kubar esrar, 56 adet sentetik (uyuşturucu) hap, 2 adet tüfek üstü dürbün, tüfek yapımında kullanılan parçalar ve çeşitli çap ve miktarda tabanca fişeği ile av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Karaman İl Jandarma Komutanlığı, ilimizde huzur ve güven ortamının devamını sağlamaya yönelik denetim ve uygulamalarına kararlı ve kesintisiz bir şekilde devam edeceğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.