,, ,

Karaman’da Düzenlenen Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonası Tamamlandı

Spor 25.03.2024 - 12:44, Güncelleme: 25.03.2024 - 12:44 9414+ kez okundu.
 

Karaman’da Düzenlenen Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonası Tamamlandı

Karaman’da düzenlenen Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonası sona erdi. 220 sporcu mücadele etti ve ilk iki sırayı alanlar Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek
Karaman ’ın ev sahipliğinde düzenlenen Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonası sona erdi.  Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu 2024 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonası sona erdi. Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonun’nda iki gün süren şampiyonada 19 ilden 220 sporcu mücadele etti. Sporseverlerinde yoğun ilgi gösterdiği müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları ve başarı belgeleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, Federasyon Koordinatörü Muammer Maden ile federasyon teknik kurul üyeleri tarafından verildi. Şampiyonada sıkletlerinde ilk ikiye giren sporcular, Avrupa Kuraş Şampiyonası ümitler kategorisinde milli takım adına mücadele verecek.
Karaman’da düzenlenen Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonası sona erdi. 220 sporcu mücadele etti ve ilk iki sırayı alanlar Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek

Karaman ’ın ev sahipliğinde düzenlenen Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonası sona erdi. 
Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu 2024 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonası sona erdi. Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonun’nda iki gün süren şampiyonada 19 ilden 220 sporcu mücadele etti.


Sporseverlerinde yoğun ilgi gösterdiği müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları ve başarı belgeleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, Federasyon Koordinatörü Muammer Maden ile federasyon teknik kurul üyeleri tarafından verildi.


Şampiyonada sıkletlerinde ilk ikiye giren sporcular, Avrupa Kuraş Şampiyonası ümitler kategorisinde milli takım adına mücadele verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.