,, ,

Karaman’da Aranan Şahıs Yakalandı

Asayiş 19.02.2024 - 17:31, Güncelleme: 19.02.2024 - 17:31 7008+ kez okundu.
 

Karaman’da Aranan Şahıs Yakalandı

18 Şubat 2024’te Karaman Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu suçundan aranan E.N. isimli şahsı yakaladı. Adli işlemler tamamlandı ve şahıs cezaevine teslim edildi
Karaman İl Jandarma Komutanlığı ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından 18 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilen operasyon sonucunda, uzun süredir aranan ve “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.N isimli şahıs il merkezinde yakalanmıştır. Yakalanan şahıs hakkında adli işlemler tamamlanmış ve Karaman M Tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Karaman İl Jandarma Komutanlığı, ilimizde suç ve suçlularla mücadele, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalara kararlı ve kesintisiz bir şekilde devam edeceğini bildirmiştir.
18 Şubat 2024’te Karaman Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu suçundan aranan E.N. isimli şahsı yakaladı. Adli işlemler tamamlandı ve şahıs cezaevine teslim edildi

Karaman İl Jandarma Komutanlığı ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından 18 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilen operasyon sonucunda, uzun süredir aranan ve “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.N isimli şahıs il merkezinde yakalanmıştır.

Yakalanan şahıs hakkında adli işlemler tamamlanmış ve Karaman M Tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Karaman İl Jandarma Komutanlığı, ilimizde suç ve suçlularla mücadele, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalara kararlı ve kesintisiz bir şekilde devam edeceğini bildirmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.