,, ,

Karaman Valisi Engin Sarıibrahim’den Çocuklara Özel Mesaj

Gündem 16.02.2024 - 09:22, Güncelleme: 16.02.2024 - 09:22 2819+ kez okundu.
 

Karaman Valisi Engin Sarıibrahim’den Çocuklara Özel Mesaj

Karaman Valisi Sarıibrahim, çocuklara yönelik bir paylaşımda bulundu ve ‘Benliğini Arayan Çocuk’ kitabını değerlendirdi
Karaman Valisi Engin Sarıibrahim , sosyal medya hesabından çocuklara yönelik bir paylaşımda bulundu. Sarıibrahim, “Bence tüm çocukların tırmanmak için kendi tepeleri olmalı. Ve bence tüm çocukların gökyüzünde sadece kendilerine ait bir yıldızları olmalı. Ve bence tüm çocukların kendilerine ait bir ağaçları da olmalı. Bence öyle olmalı…” ifadelerini kullandı. Vali Sarıibrahim, Gazi Kültür ve Sanat Merkezi’nde İlyas Küçüker İlkokulu öğretmenleri ile birlikte okudukları “Benliğini Arayan Çocuk” (Virginia M. Axline) kitabı hakkında değerlendirme yaptı. Kitap okuma etkinliği sonrasında öğretmenlerin içten katkı ve önerileri için teşekkür etti. Sarıibrahim, “Darısı başka bir kitaba…” diyerek yeni kitap okuma etkinliklerinin sinyalini verdi.
Karaman Valisi Sarıibrahim, çocuklara yönelik bir paylaşımda bulundu ve ‘Benliğini Arayan Çocuk’ kitabını değerlendirdi

Karaman Valisi Engin Sarıibrahim , sosyal medya hesabından çocuklara yönelik bir paylaşımda bulundu. Sarıibrahim, “Bence tüm çocukların tırmanmak için kendi tepeleri olmalı. Ve bence tüm çocukların gökyüzünde sadece kendilerine ait bir yıldızları olmalı. Ve bence tüm çocukların kendilerine ait bir ağaçları da olmalı. Bence öyle olmalı…” ifadelerini kullandı.

Vali Sarıibrahim, Gazi Kültür ve Sanat Merkezi’nde İlyas Küçüker İlkokulu öğretmenleri ile birlikte okudukları “Benliğini Arayan Çocuk” (Virginia M. Axline) kitabı hakkında değerlendirme yaptı. Kitap okuma etkinliği sonrasında öğretmenlerin içten katkı ve önerileri için teşekkür etti.

Sarıibrahim, “Darısı başka bir kitaba…” diyerek yeni kitap okuma etkinliklerinin sinyalini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.