,, ,

Karaköse, Öğrencilerin İkinci Dönem Heyecanını Paylaştı

Gündem 05.02.2024 - 14:28, Güncelleme: 05.02.2024 - 14:45 2962+ kez okundu.
 

Karaköse, Öğrencilerin İkinci Dönem Heyecanını Paylaştı

2023-2024 eğitim yılı coşkuyla başladı. Milyonlarca öğrenci okullarına döndü. İl Müdürü Karaköse, Kayseri’deki bir okulu ziyaret etti
2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi bugün, coşkulu bir şekilde başladı. İlk ders zilinin çalmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci yeniden okullarına kavuştu. Kayseri 'de de heyecan doruktaydı. İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse , Talas Süleymanlı Mahallesi Fatma Aksoy İlk/Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerin ikinci döneme başlamanın heyecanını paylaştı. İki haftalık aranın ardından okullarına dönen öğrenciler, İl Müdürümüze tatilde nasıl zaman geçirdiklerini anlattılar. Karaköse de öğrencilere keyifli ve verimli bir dönem dileklerini iletti.
2023-2024 eğitim yılı coşkuyla başladı. Milyonlarca öğrenci okullarına döndü. İl Müdürü Karaköse, Kayseri’deki bir okulu ziyaret etti

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi bugün, coşkulu bir şekilde başladı. İlk ders zilinin çalmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci yeniden okullarına kavuştu.

Kayseri 'de de heyecan doruktaydı. İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse , Talas Süleymanlı Mahallesi Fatma Aksoy İlk/Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerin ikinci döneme başlamanın heyecanını paylaştı.

İki haftalık aranın ardından okullarına dönen öğrenciler, İl Müdürümüze tatilde nasıl zaman geçirdiklerini anlattılar. Karaköse de öğrencilere keyifli ve verimli bir dönem dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.