,, ,

Karabük'te bir fabrikada LNG boşaltımı sırasında çıkan yangın söndürüldü

Gündem 30.04.2022 - 12:00, Güncelleme: 30.04.2022 - 12:00 4751+ kez okundu.
 

Karabük'te bir fabrikada LNG boşaltımı sırasında çıkan yangın söndürüldü

Yangına müdahale eden tanker şoförü vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı
Karabük 'ün Eflani ilçesindeki bir fabrikada sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) boşaltımı sırasında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yağlıca mevkisinde bulunan bir fabrikada, tankerle LNG boşaltımı sırasında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına 3 araç ve 6 personelle müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını büyümeden söndürdü. Yangında tankın vanalarıyla LNG tankerinin hortumları yandı. Öte yandan yangına ilk müdahaleyi yaparken vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan tanker şoförü Nihat Demirkan (63) ambulansla Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yangına müdahale eden tanker şoförü vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı

Karabük 'ün Eflani ilçesindeki bir fabrikada sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) boşaltımı sırasında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yağlıca mevkisinde bulunan bir fabrikada, tankerle LNG boşaltımı sırasında yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yangına 3 araç ve 6 personelle müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını büyümeden söndürdü.

Yangında tankın vanalarıyla LNG tankerinin hortumları yandı.

Öte yandan yangına ilk müdahaleyi yaparken vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan tanker şoförü Nihat Demirkan (63) ambulansla Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.