,, ,

Kanser tedavisi gören Tanyeli'nin ağabeyi de kanserden hayatını kaybetti

Magazin 30.09.2023 - 12:33, Güncelleme: 30.09.2023 - 12:33 16821+ kez okundu.
 

Kanser tedavisi gören Tanyeli'nin ağabeyi de kanserden hayatını kaybetti

Dansçı Tanyeli’nin kanserle mücadele eden ağabeyi hayatını kaybetti. Tanyeli, ağabeyinin vefatını sosyal medya üzerinden duyurdu.
Pankreas kanseriyle mücadele eden dansçı Tanyeli 'nin ağabeyi de kanserden hayatını kaybetti. Tanyeli , ağabeyinin vefatının haberini Instagram hesabından duyurdu. "Kanser işte annemden sonra 54 yaşında ağabeyimin de sebebi oldu" diyen Tanyeli, ağabeyinin aylardır mücadele ettiğini ve her yerini saran kansere yenik düştüğünü söyledi. Tanyeli ağabeyi için şu ifadeleri kullandı: "Bir melekti, iyi bir insandı, bir başka hikayeydi ağabeyim, satırlara değil sayfalara sığmayan bir sürü acı deneyimle doluydu. Çocukluğumda dayaklar deryasında bize siper olan canım kahramanım kara yağız ağabeyim. Ruhun özgürleşti. Mekanın cennet bahçeleri olsun. Allah’ımdan niyaz ederim, dualarım duyulsun, seni çok seviyorum hoşçakal ağabeyim." Tanyeli'nin ağabeyinin cenazesi, bugun İstanbul'da toprağa verilecek.
Dansçı Tanyeli’nin kanserle mücadele eden ağabeyi hayatını kaybetti. Tanyeli, ağabeyinin vefatını sosyal medya üzerinden duyurdu.

Pankreas kanseriyle mücadele eden dansçı Tanyeli 'nin ağabeyi de kanserden hayatını kaybetti.

Tanyeli , ağabeyinin vefatının haberini Instagram hesabından duyurdu. "Kanser işte annemden sonra 54 yaşında ağabeyimin de sebebi oldu" diyen Tanyeli, ağabeyinin aylardır mücadele ettiğini ve her yerini saran kansere yenik düştüğünü söyledi.

Tanyeli ağabeyi için şu ifadeleri kullandı:

"Bir melekti, iyi bir insandı, bir başka hikayeydi ağabeyim, satırlara değil sayfalara sığmayan bir sürü acı deneyimle doluydu. Çocukluğumda dayaklar deryasında bize siper olan canım kahramanım kara yağız ağabeyim. Ruhun özgürleşti. Mekanın cennet bahçeleri olsun. Allah’ımdan niyaz ederim, dualarım duyulsun, seni çok seviyorum hoşçakal ağabeyim."

Tanyeli'nin ağabeyinin cenazesi, bugun İstanbul'da toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.