,, ,

Kalben, Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldıktan Sonra İlk Kez Konuştu

Magazin 10.05.2024 - 09:23, Güncelleme: 10.05.2024 - 09:23 4658 kez okundu.
 

Kalben, Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldıktan Sonra İlk Kez Konuştu

Pop müziğin özgün sesi Kalben, narkotik operasyonu sonrası serbest bırakıldı. Kendisinin iyi olduğunu ve daha da iyi olmak için çabaladığını belirtti
Pop müziğin özgün sesi Kalben , İstanbul’da gerçekleştirilen bir narkotik operasyonu sonucunda gözaltına alındı. Ancak, adli kontrol şartıyla (yurtdışına çıkış yasağı) serbest bırakıldı. Gözaltına alınmasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kalben Sağdıç , hayranlarına ve destekçilerine seslendi. Müzik , edebiyat ve dostluk yoluyla tanıştığı kişilere, sokaklarda, konserlerde, festivallerde ve imza günlerinde buluştuğu kişilere hitaben bir video mesajı yayınladı. Sağlığı hakkında endişe duyulmamasını isteyen Kalben, kamuoyunu bu şekilde meşgul ettiği için özür diledi. Kendisinin iyi olduğunu ve ailesi, sevdikleri ve yakınlarıyla birlikte olduğunu belirtti. Kendini daha da iyi hissetmek için çabaladığını ve herkesi sevgiyle kucakladığını ifade etti.
Pop müziğin özgün sesi Kalben, narkotik operasyonu sonrası serbest bırakıldı. Kendisinin iyi olduğunu ve daha da iyi olmak için çabaladığını belirtti

Pop müziğin özgün sesi Kalben , İstanbul’da gerçekleştirilen bir narkotik operasyonu sonucunda gözaltına alındı. Ancak, adli kontrol şartıyla (yurtdışına çıkış yasağı) serbest bırakıldı.

Gözaltına alınmasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kalben Sağdıç , hayranlarına ve destekçilerine seslendi. Müzik , edebiyat ve dostluk yoluyla tanıştığı kişilere, sokaklarda, konserlerde, festivallerde ve imza günlerinde buluştuğu kişilere hitaben bir video mesajı yayınladı.

Sağlığı hakkında endişe duyulmamasını isteyen Kalben, kamuoyunu bu şekilde meşgul ettiği için özür diledi. Kendisinin iyi olduğunu ve ailesi, sevdikleri ve yakınlarıyla birlikte olduğunu belirtti. Kendini daha da iyi hissetmek için çabaladığını ve herkesi sevgiyle kucakladığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.