,, ,

Kahramanmaraş'ta orman yangını: 4 hektar zarar gördü

Gündem 08.09.2023 - 16:39, Güncelleme: 08.09.2023 - 16:39 3146+ kez okundu.
 

Kahramanmaraş'ta orman yangını: 4 hektar zarar gördü

Türkoğlu ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangının nedeni henüz belirlenemedi. Yangında 4 hektarlık alan zarar gördü.
Kahramanmaraş 'ın Türkoğlu ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Kızıleniş Mahallesi kırsalındaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğüne ait arazöz, orman işçileri ve itfaiye ekipleri ve yangın söndürme helikopterleri sevk edildi. Yangının kontrol altına alınması için başlatılan çalışmalara jandarma ve güvenlik korucuları da destek veriyor. - 4 hektarlık zarar gördü Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Yusuf Karartı AA muhabirine, yangına 5 helikopter, 8 arazöz ve iş makineleriyle müdahale edildiğini söyledi. Şu ana kadar yaklaşık 4 hektarlık alanın zarar gördüğünü anlatan Karartı, "Müdahalemiz devam ediyor. En kısa sürede kontrol altına almak istiyoruz." dedi.
Türkoğlu ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangının nedeni henüz belirlenemedi. Yangında 4 hektarlık alan zarar gördü.

Kahramanmaraş 'ın Türkoğlu ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Kızıleniş Mahallesi kırsalındaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğüne ait arazöz, orman işçileri ve itfaiye ekipleri ve yangın söndürme helikopterleri sevk edildi.

Yangının kontrol altına alınması için başlatılan çalışmalara jandarma ve güvenlik korucuları da destek veriyor.

- 4 hektarlık zarar gördü

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Yusuf Karartı AA muhabirine, yangına 5 helikopter, 8 arazöz ve iş makineleriyle müdahale edildiğini söyledi.

Şu ana kadar yaklaşık 4 hektarlık alanın zarar gördüğünü anlatan Karartı, "Müdahalemiz devam ediyor. En kısa sürede kontrol altına almak istiyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.