,, ,

Kahramankazan’da Serhat Oğuz’a Yoğun Destek

Gündem 20.03.2024 - 12:33, Güncelleme: 20.03.2024 - 12:33 12987+ kez okundu.
 

Kahramankazan’da Serhat Oğuz’a Yoğun Destek

Kahramankazan’da Serhat Oğuz’a yoğun destek! Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin iftar programında Oğuz, esnafların tam desteğini aldı.
Köprübaşı Kahramankazan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin düzenlediği iftar programında Cumhur İttifakı Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz ’a yoğun destek yağdı.    Cumhur İttifakı Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz , Köprübaşı Kahramankazan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yılmaz , esnaf ve iş insanlarının katılım sağladığı iftar programına katılım oldukça yoğundu. Cumhuriyet Lezzet Dünyası’nda düzenlenen programa katılan coşkulu kalabalıktan Oğuz’a güçlü destek sesleri yükseldi.   ‘’Kahramankazan kabına sığmayan delikanlı gibi’’   Oğuz, programda yaptığı konuşmada vergiye kayıtlı işletme sayılarını açıklayarak ‘’Kahramankazan kabına sığmayan bir delikanlı gibi hızlı bir şekilde büyüyor. 2019 yılında vergiye kayıtlı işletme sayısı 3150 iken bugün Kahramankazan’ımızda vergiye kayıtlı işletme sayısı 7550 oldu. Esnafımızın Kahramankazan’ımızda işletmesini açması, Kahramankazan’ımıza yatırım yapması çok önemli ama bunu teşvik eden kurumlar var. Kredi ve Kefalet Kooperatifi gibi.’’ sözlerini ifade etti.   ‘‘Esnafa can suyu’’   Ayrıca Kahramankazan’ı Türkiye Yüzyılı’na taşıma vizyonundan bahseden Oğuz, ‘’Kahramankazan gibi bir yerde 2. Kefalet Kooperatifi’nin kurulmasına müsaade edildi. Bugüne kadar 300 Milyon TL’lik esnafımıza kredi kullandırılmış. Bu gerçekten çok büyük bir rakam, esnafa bir can suyu. Kahramankazan için aşkımız var heyecanımız var Kahramankazan’ımıza yeni yatırımlar kazandırabilmek için, yeni ve güçlü projelerimiz var. İnşallah biz Kahramankazan’ı, omuz omuza, hep birlikte Türkiye Yüzyılı’na taşımak istiyoruz.’’ dedi.   Oğuz’un safında yer aldılar   Köprübaşı Kahramankazan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yılmaz yaklaşık 3 bin üyelik büyük bir aile olduklarını ve Oğuz’a güçlü bir şekilde destek vereceklerini belirterek ‘’Kooperatifimizin kuruluş aşamasında bugüne kadar elini taşın altına koyan, hiçbir desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Serhat Oğuz’a huzurlarınızda şükranlarımı arz ediyorum. Sayın Başkanım, bizler de bu seçim sürecinde, bu zor günlerinizde sizlere destek olabilmek için gecemizi gündüzümüze katarak her türlü fedakârlığı göstererek, çalışarak sizlerin yanınızda olduğumuzu göstermiş bulunuyoruz. Saygılarımı sunuyorum’’ sözlerini ifade etti.
Kahramankazan’da Serhat Oğuz’a yoğun destek! Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin iftar programında Oğuz, esnafların tam desteğini aldı.

Köprübaşı Kahramankazan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin düzenlediği iftar programında Cumhur İttifakı Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz ’a yoğun destek yağdı. 

 

Cumhur İttifakı Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz , Köprübaşı Kahramankazan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yılmaz , esnaf ve iş insanlarının katılım sağladığı iftar programına katılım oldukça yoğundu. Cumhuriyet Lezzet Dünyası’nda düzenlenen programa katılan coşkulu kalabalıktan Oğuz’a güçlü destek sesleri yükseldi.

 

‘’ Kahramankazan kabına sığmayan delikanlı gibi’’

 

Oğuz, programda yaptığı konuşmada vergiye kayıtlı işletme sayılarını açıklayarak ‘’ Kahramankazan kabına sığmayan bir delikanlı gibi hızlı bir şekilde büyüyor. 2019 yılında vergiye kayıtlı işletme sayısı 3150 iken bugün Kahramankazan’ımızda vergiye kayıtlı işletme sayısı 7550 oldu. Esnafımızın Kahramankazan’ımızda işletmesini açması, Kahramankazan’ımıza yatırım yapması çok önemli ama bunu teşvik eden kurumlar var. Kredi ve Kefalet Kooperatifi gibi.’’ sözlerini ifade etti.

 

‘‘Esnafa can suyu’’

 

Ayrıca Kahramankazan’ı Türkiye Yüzyılı’na taşıma vizyonundan bahseden Oğuz, ‘’ Kahramankazan gibi bir yerde 2. Kefalet Kooperatifi’nin kurulmasına müsaade edildi. Bugüne kadar 300 Milyon TL’lik esnafımıza kredi kullandırılmış. Bu gerçekten çok büyük bir rakam, esnafa bir can suyu. Kahramankazan için aşkımız var heyecanımız var Kahramankazan’ımıza yeni yatırımlar kazandırabilmek için, yeni ve güçlü projelerimiz var. İnşallah biz Kahramankazan’ı, omuz omuza, hep birlikte Türkiye Yüzyılı’na taşımak istiyoruz.’’ dedi.

 

Oğuz’un safında yer aldılar

 

Köprübaşı Kahramankazan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yılmaz yaklaşık 3 bin üyelik büyük bir aile olduklarını ve Oğuz’a güçlü bir şekilde destek vereceklerini belirterek ‘’Kooperatifimizin kuruluş aşamasında bugüne kadar elini taşın altına koyan, hiçbir desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Serhat Oğuz’a huzurlarınızda şükranlarımı arz ediyorum. Sayın Başkanım, bizler de bu seçim sürecinde, bu zor günlerinizde sizlere destek olabilmek için gecemizi gündüzümüze katarak her türlü fedakârlığı göstererek, çalışarak sizlerin yanınızda olduğumuzu göstermiş bulunuyoruz. Saygılarımı sunuyorum’’ sözlerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.