,, ,

Kahraman İtfaiyeciler, Merdiven Korkuluğuna Sıkışan Çocuğu Kurtardı!

Gündem 04.05.2024 - 12:11, Güncelleme: 04.05.2024 - 12:11 5728 kez okundu.
 

Kahraman İtfaiyeciler, Merdiven Korkuluğuna Sıkışan Çocuğu Kurtardı!

Hatay’ın Payas ilçesinde, itfaiye ekipleri, merdiven korkuluğuna kafasını sıkıştıran bir çocuğu kahramanca kurtardı.
Hatay 'ın Payas ilçesinde yaşanan nefes kesici bir olayda, itfaiye ekipleri , kafasını merdiven boşluğundaki demir korkuluğa sıkıştıran bir çocuğu kurtarmak için adeta kahramanlık gösterdi. Fatih Mahallesi Çelen Sokak 'ta bulunan bir apartmanda meydana gelen olayda, küçük çocuğun ailesi, oğullarının merdiven korkuluğuna kafasını sıkıştırdığını fark ederek panik içerisinde 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, vakit kaybetmeden kurtarma çalışması başlattı. Mahsur kalan çocuğu kurtarmak için zorlu bir mücadele veren itfaiyeciler, özel ekipmanlar kullanarak demir korkuluğu dikkatlice kesmeyi başardı. Uzun uğraşlar sonucunda çocuk sağ salim bir şekilde kurtarıldı. Kurtarma operasyonunun tamamlanmasıyla birlikte rahatlayan çocuk ve ailesi, itfaiyecilere minnettarlıklarını dile getirdi. Bu kahramanca kurtarma hikayesi, bir kez daha itfaiyecilerin özverili çalışmalarını ve cesaretlerini gözler önüne serdi.
Hatay’ın Payas ilçesinde, itfaiye ekipleri, merdiven korkuluğuna kafasını sıkıştıran bir çocuğu kahramanca kurtardı.

Hatay 'ın Payas ilçesinde yaşanan nefes kesici bir olayda, itfaiye ekipleri , kafasını merdiven boşluğundaki demir korkuluğa sıkıştıran bir çocuğu kurtarmak için adeta kahramanlık gösterdi.

Fatih Mahallesi Çelen Sokak 'ta bulunan bir apartmanda meydana gelen olayda, küçük çocuğun ailesi, oğullarının merdiven korkuluğuna kafasını sıkıştırdığını fark ederek panik içerisinde 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, vakit kaybetmeden kurtarma çalışması başlattı.

Mahsur kalan çocuğu kurtarmak için zorlu bir mücadele veren itfaiyeciler, özel ekipmanlar kullanarak demir korkuluğu dikkatlice kesmeyi başardı. Uzun uğraşlar sonucunda çocuk sağ salim bir şekilde kurtarıldı.

Kurtarma operasyonunun tamamlanmasıyla birlikte rahatlayan çocuk ve ailesi, itfaiyecilere minnettarlıklarını dile getirdi. Bu kahramanca kurtarma hikayesi, bir kez daha itfaiyecilerin özverili çalışmalarını ve cesaretlerini gözler önüne serdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.