,, ,

Kadın ve Emek Sergisi Ankara Kent Konseyi’nde başlıyor

Kültür-Sanat 09.05.2022 - 12:27, Güncelleme: 09.05.2022 - 12:27 21989+ kez okundu.
 

Kadın ve Emek Sergisi Ankara Kent Konseyi’nde başlıyor

Ankara Kent Konseyi (AKK), 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında özel bir sergiye ev sahipliği yapacak.
Çok sayıda sanatçının eserleriyle yer alacağı “Kadın ve Emek” isimli fotoğraf sergisi, bugün (9 Mayıs 2022) saat 18.30’da düzenlenecek açılış töreniyle ziyarete açılacak.   Ankara Kent Konseyi (AKK) Engelli Meclisi ve Telli Turna Doğa Derneği ’nin katkısıyla hazırlanan serginin açılışına Ankara Kent Konseyi (AKK) Yürütme Kurulu Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ’ın yanı sıra Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Bekir Ödemiş AKK Engelli Meclisi Başkanı Ersan Petekkaya, AKK Yürütme Kurulu Üyeleri, AKK bileşenleri, Çalışma Grubu ve Meclis sözcüleri ile çok sayıda konuk katılacak.   9-12 Mayıs günleri arasında gezilebilecek sergiye başkentlileri davet eden AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, kültür-sanatın gelişimine katkı sunmaya devam edeceklerini söyledi.  
Ankara Kent Konseyi (AKK), 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında özel bir sergiye ev sahipliği yapacak.

Çok sayıda sanatçının eserleriyle yer alacağı “Kadın ve Emek” isimli fotoğraf sergisi, bugün (9 Mayıs 2022) saat 18.30’da düzenlenecek açılış töreniyle ziyarete açılacak.
 
Ankara Kent Konseyi (AKK) Engelli Meclisi ve Telli Turna Doğa Derneği ’nin katkısıyla hazırlanan serginin açılışına Ankara Kent Konseyi (AKK) Yürütme Kurulu Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ’ın yanı sıra Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Bekir Ödemiş AKK Engelli Meclisi Başkanı Ersan Petekkaya, AKK Yürütme Kurulu Üyeleri, AKK bileşenleri, Çalışma Grubu ve Meclis sözcüleri ile çok sayıda konuk katılacak.
 
9-12 Mayıs günleri arasında gezilebilecek sergiye başkentlileri davet eden AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, kültür-sanatın gelişimine katkı sunmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.