,, ,

Kadıköy'de park halindeki taksiye çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Gündem 08.04.2023 - 10:00, Güncelleme: 08.04.2023 - 10:00 6098+ kez okundu.
 

Kadıköy'de park halindeki taksiye çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Kadıköy 'de park halindeki taksiye çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı
Kadıköy 'de bir otomobilin durakta park halindeki taksiye çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Eren S. idaresindeki 34 CDM 949 plakalı otomobil, Kalamış Münir Nurettin Selçuk Caddesi'ndeki taksi durağında park halinde bulunan 34 TED 82 plakalı taksiye çarparak yan yattı. Kaza da otomobilin sürücüsü ile yanındaki kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar itfaiye yardımıyla bulundukları yerden çıkarıldı. Ambulansta ayakta tedavi edilen yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza anı, taksi durağının güvenlik kamerasınca kaydedildi.
Kadıköy 'de park halindeki taksiye çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Kadıköy 'de bir otomobilin durakta park halindeki taksiye çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

Eren S. idaresindeki 34 CDM 949 plakalı otomobil, Kalamış Münir Nurettin Selçuk Caddesi'ndeki taksi durağında park halinde bulunan 34 TED 82 plakalı taksiye çarparak yan yattı.

Kaza da otomobilin sürücüsü ile yanındaki kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralılar itfaiye yardımıyla bulundukları yerden çıkarıldı. Ambulansta ayakta tedavi edilen yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza anı, taksi durağının güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.