,, ,

Jülide Sarıeroğlu’ndan Seçim Sonrası İlk Açıklama

Siyaset 02.04.2024 - 12:54, Güncelleme: 02.04.2024 - 12:54 6484 kez okundu.
 

Jülide Sarıeroğlu’ndan Seçim Sonrası İlk Açıklama

AK Parti Milletvekili Sarıeroğlu, 31 Mart seçimlerinin ardından teşekkür ve başarı taahhüdüyle bir açıklama yaptı
AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu , 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından bir açıklama yaptı. Sarıeroğlu, seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diledi ve seçim dönemi boyunca gece gündüz çalışan tüm yol arkadaşlarına ve teşkilata teşekkür etti. Milletimizin ferasetine güvendiklerini ve kararlarına saygı duyduklarını belirten Sarıeroğlu, “Güzel ülkemizi çok seviyoruz.” dedi. Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ’ın liderliğinde, ülkemiz ve milletimiz için daha çok çalışacaklarını ifade eden Sarıeroğlu, “Gönüller yaparak, aşkla, azimle, samimiyetle daha gidecek çok yolumuz, yapacak çok işimiz var.” şeklinde konuştu.
AK Parti Milletvekili Sarıeroğlu, 31 Mart seçimlerinin ardından teşekkür ve başarı taahhüdüyle bir açıklama yaptı

AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu , 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından bir açıklama yaptı.

Sarıeroğlu, seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diledi ve seçim dönemi boyunca gece gündüz çalışan tüm yol arkadaşlarına ve teşkilata teşekkür etti.

Milletimizin ferasetine güvendiklerini ve kararlarına saygı duyduklarını belirten Sarıeroğlu, “Güzel ülkemizi çok seviyoruz.” dedi.

Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ’ın liderliğinde, ülkemiz ve milletimiz için daha çok çalışacaklarını ifade eden Sarıeroğlu, “Gönüller yaparak, aşkla, azimle, samimiyetle daha gidecek çok yolumuz, yapacak çok işimiz var.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.