,, ,

Japonya, İspanya'yı 4-0 mağlup etti

Spor 31.07.2023 - 12:43, Güncelleme: 31.07.2023 - 12:43 12698+ kez okundu.
 

Japonya, İspanya'yı 4-0 mağlup etti

Japonya, İspanya'yı 4-0 mağlup etti ve FIFA Kadınlar Dünya Kupası C Grubu'nda liderliğe yükseldi.
Avustralya ve Yeni Zelanda 'da gerçekleştirilen 2023 FIFA Kadınlar Dünya Kupası C Grubu maçında Japonya ve İspanya takımları Yeni Zelanda'nın Wellington kentinde karşı karşıya geldi. Karşılaşma sonunda 4-0 galibiyet elde eden Japonya takımı oyuncuları ve görevlileri sevinç yaşadı. Maça hızlı başlayan Japonya, 10. dakikada Yui Hasegawa 'nın golüyle öne geçti. 25. dakikada Saki Kumagai 'nin golüyle farkı ikiye çıkaran Japonya, devreye 2-0 önde girdi. İkinci yarıda da baskısını sürdüren Japonya, 55. dakikada Mana Iwabuchi 'nin golüyle farkı 3-0'a çıkardı. 80. dakikada Yui Hasegawa 'nın ikinci golü ile maçı 4-0 kazandı. Bu galibiyetle Japonya, C Grubu'nda liderliğe yükseldi. İspanya ise gruptaki ilk maçını kaybetti. Japonya, ikinci maçında Avustralya ile karşılaşacak. İspanya ise Şili ile karşılaşacak.
Japonya, İspanya'yı 4-0 mağlup etti ve FIFA Kadınlar Dünya Kupası C Grubu'nda liderliğe yükseldi.

Avustralya ve Yeni Zelanda 'da gerçekleştirilen 2023 FIFA Kadınlar Dünya Kupası C Grubu maçında Japonya ve İspanya takımları Yeni Zelanda'nın Wellington kentinde karşı karşıya geldi. Karşılaşma sonunda 4-0 galibiyet elde eden Japonya takımı oyuncuları ve görevlileri sevinç yaşadı.

Maça hızlı başlayan Japonya, 10. dakikada Yui Hasegawa 'nın golüyle öne geçti. 25. dakikada Saki Kumagai 'nin golüyle farkı ikiye çıkaran Japonya, devreye 2-0 önde girdi.

İkinci yarıda da baskısını sürdüren Japonya, 55. dakikada Mana Iwabuchi 'nin golüyle farkı 3-0'a çıkardı. 80. dakikada Yui Hasegawa 'nın ikinci golü ile maçı 4-0 kazandı.

Bu galibiyetle Japonya, C Grubu'nda liderliğe yükseldi. İspanya ise gruptaki ilk maçını kaybetti.

Japonya, ikinci maçında Avustralya ile karşılaşacak. İspanya ise Şili ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.